2777
2789
عنوان

کدبانوها

90 بازدید | 7 پست

خانوما کسایی که خونتون همیشه مرتبه و برق میزنه رازهای موفقیتتون و به ماهم بگید:|

من که چندساعت همه جا رو مرتب میکنم بعد از یه غذا خوردن دوباره کثیف میشه:/

زیاد حساس نباش که زود پیر میشی و از طرف شوهر هم هیچ مدالی بهت نمیرسع میگه وظیفتو انجام دادی. در حد نرمال انجام بده

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

هرچیزی برمیداری بزار سر جاش 

هرچی کثیف شد همون لحظه بشور

یک روز در میونم گردگیری کن

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زیاد حساس نباش که زود پیر میشی و از طرف شوهر هم هیچ مدالی بهت نمیرسع میگه وظیفتو انجام دادی. در حد ن ...

بخدا من یسره تو اشپزخونه هسم شوهرمم باگوشیش کار میکنه

باردارم هسم

اخرشم تا یکم کثیف بشه چیزی بهم میگه تنبلی

بخدا من یسره تو اشپزخونه هسم شوهرمم باگوشیش کار میکنه باردارم هسم اخرشم تا یکم کثیف بشه چیزی بهم م ...

الان بهترین بهانست. اخ و واخ کن کار کمتر کن یا بنداز گردن خودش تا عادت کنه

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز