شوهرم تو همه چى دخالت ميكنه مخصوصا تو وسايل و خريداي لوازم خونه مبل و فرش و هرچيزي ديگه اى نظر ميده بعد كه ميگم خواهش ميكنم زياد تو كارايه زنونه دخالت نكن ميگه خونه منم هست
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤ (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷
دقيقا هرچى كه من دوست دارم دوست نداره وايي خيلي بد هست كه مرد خونه وزندگى وباسليقه خودش بچينه
دقیقا عزیزم. شوهرم هم همینه، حتی اختیار. رنگ مبل ویا خرید بشقاب برای خونمم. ندارم واقعا عذاب. میکشم،خونه باید سلیقه. زن باشه. نه مرد،،دلم. پره. والا. .
نه ماه انتظار ویک عمر نگرانی، حس آزاد دخترانه رابه مهرمادری دادن، بزرگترین ایثار یک زن است. ..
همسر منم نظر میده البته اونجوری نیس که حتما باید حرف حرف اون باشه.
تو دکوراسیون و مبلمان منزل سلیقه ی منو قبول داره. ولی تو بعضی چیزا اِعمال نظر می کنه مثلا من میخواستم به جای مبل دو نفره، دو تا تک نفره سفارش بدیم ولی همسر جان قبول نفرمود.