2777
2789
عنوان

خواهرشوهر

352 بازدید | 11 پست

خواهرشوهرای من وقتی من با برادرشون ازدواج کرده بودم به شدت معتقد بودن پسر باید در اختیار پدر و مادرش باشه و البته خواهراش و خرجشون روهم بده حتی اگه برا خودش خونه و خرجی نداشته باشه.  منم که کاراشون رو دیده بودم با شوهرم خونه خریدیم و طبعا درامد خودم وشوهرم می رفت برا قسط خونه. الان  شوهر یکیشون خونه ما بود داشت می گفت که به پدر و مادرش می رسه مثلا می ره قبضاشون و پرداخت می کنه یا بهشون زنگ می زنه کل خواهرشوهرا جبهه گرفته بودن که چه مرد لوسی. خدایا یک بام و دو هوا؟

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره. همیشه واسه خودشون فرق داره. 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

خانواده شوهر منم همینن . بعد جالبه همه خر حمالیاشون واسه شوهرمه . شوهرم ی چیزی ب خواهرش بگه میگن خودش پدر مادر داره نیاز نیست تو بگی

یا مثلا دامادشون مامانشو ببره دکتر همه خانوادگی میرن تو ژست و ناراحت میشن ازش . ولی شوهر من باید کارای همشونو بکنه خیلیم راضی و خوشحال باشیم ما

خانواده شوهر منم همینن . بعد جالبه همه خر حمالیاشون واسه شوهرمه . شوهرم ی چیزی ب خواهرش بگه میگن خود ...

حالا ب نظرتون من ب روشون بیارم ؟ 

ب روی شوهرم اوردم خیلی هم تاثیر داشته و کمتر کاراشونو میکنه .

به اونا هم بگم بفهمن خر نیستم ؟

حالا ب نظرتون من ب روشون بیارم ؟  ب روی شوهرم اوردم خیلی هم تاثیر داشته و کمتر کاراشونو میکنه ...

بنظرم مهم شوهرته که فهمیده ،کارتو زیر زیرکی انجام بده تا بدتر نخوان حرصتو در بیارن و اذیتتون کنن

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!
بنظرم مهم شوهرته که فهمیده ،کارتو زیر زیرکی انجام بده تا بدتر نخوان حرصتو در بیارن و اذیتتون کنن

اره فکر خوبیه   

با مامانش تنها بودم چند روز پیش . بهش گفتم ب شوهرم میگم بریم و اینکارو کنیم و ... میگه ن ولش کن . بهش میگم خانوادت از چشم من میبینن بعدا ... 

مامانش گفت ن میدونم کار خودشه  

اره فکر خوبیه     با مامانش تنها بودم چند روز پیش . بهش گفتم ب شوهرم میگم بریم و اینکارو ...

متوجه نشدم منظورتو عزیزم

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!