2777
2789
عنوان

استرس جراحی

113 بازدید | 9 پست

خانمها کسی تجربه داشته؟؟؟بخاطر پف بالای چشم میخوام جراحی کنم یک شنبه نوبت گرفتم خیلی استرس دارم😢 یعتی بعدش حالم چه جوریه؟؟ اصلا زنده ام یا نه😭😭😭

خدایا شکرت  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

زنده كه ميموني نگران نباش 

دردم احساس نميكني بازم نگزان نباش 

مشكليم برات پيش نمياد 

ولي استرسه قبله جراحيو به هيچ وجهي نميشه كم كرد 😐 لامصب ادم ميخاد بميره 😐😐😐😐 

ولي اگه خيلي استرس داشته باشي بهت آرامبخش تزريق ميكنن به بابام براي جراحي از بس استرس داشت ارزمبخش زدن

بعضي وقتا مي فهمي هيچ عشقي بهتر از همون عشق خدايي نيست. بقيش همش لاشي بازيه. قربونت برم خداجوني كه هميشه عاشقمي. منم عاشقت ميمونم حتي اگه روي خودت رو از من برگردوني…❤️
زنده كه ميموني نگران نباش  دردم احساس نميكني بازم نگزان نباش  مشكليم برات پيش نمياد  ...

البته نه الان ٢دقيقه قبل از عمل

بعضي وقتا مي فهمي هيچ عشقي بهتر از همون عشق خدايي نيست. بقيش همش لاشي بازيه. قربونت برم خداجوني كه هميشه عاشقمي. منم عاشقت ميمونم حتي اگه روي خودت رو از من برگردوني…❤️
زنده كه ميموني نگران نباش  دردم احساس نميكني بازم نگزان نباش  مشكليم برات پيش نمياد  ...

مرسی😆 فیلمشو از اینترنت دیدم دلم یه جوری شد...ولی مصمم که حتما انجام بدم 😞

خدایا شکرت  
مرسی😆 فیلمشو از اینترنت دیدم دلم یه جوری شد...ولی مصمم که حتما انجام بدم 😞

چرا فيلمشو ديدييي؟😐