2789

با ماست پر چرب مایه بزن و یه ذره نمک هم بزن بعداز درست شدنش بهمش بزن که اب نندازه

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مامان من

ماستت باید محلی باشه که خوشمزه بشه بعدم باید خیلی انجام داده باشی تا دستت بیاد چجوری 

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...

مادرشوهرم ماست درست مي كرد توش خامه مي زد و اينكه مي گفت بستگي داره به مايه ي ماست اگه شيرين باشه ماست هم كه درست مي كني شيرين مي شه

خدايا سپاسگزارم كه هستي 💕👨‍👩‍👧‍👦💕

برای اینکه ماستت سفت بشه وقتی شیر به جوش اومد زیرشو کم کن و بزار ۲۰ دقیقه بجوشه(وقتی میخوای بجوشونی زیرشو زیاد کن وقتی جوش اومد دیدی داره میاد بالا زیرشو کم کن اینجوری دیگه سر نمیره با خیال راحت برو به کارت برس )

اینجوری شیر غلیظ میشه و ماستت خوب میشه..یه شب تا صبح هم بذار ببنده

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
تو قابلمه روحی درست میکنم البته شنیدم میگن تو ظرف کوزه ای درست کنی اب نمیندازه

پس خوبه حتما شیری که میگیری خوب نیست. مزه آب میدن خدایی   

برای شادی روح مامانم صلوات می‌فرستید لطفاً

من شیرو۴۰ دقیقه باشعله کم میجوشونم بعدبه مایه خامه هم میزنم خوشمزه میشه ولی همچین که قاشق بهش زدم آب میندازه ولی اونایب که زیادآب میندازه زود مایه رومیزنن درظرف رومی بندن

سردترین جای دنیامیتونه دل آدمی باشه که دیگه هیچ احساسی نداره