2777
2789

از واژه ترمیم بدم میاد. منحرفم خودتونید.😶

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه معدل رو میشه عوض کرد؟

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

آره می تونی دوباره امتحان بدی معدلت بهتر بشه

اما فقط برای تاثیرش توی کنکور وگرنه معدل دیپلم همونیه که قبلنا گرفتی

اما تو تغییر نکن! تو خودت باش و نشان بده آدمیت هنوز نفس می کشد.
آره می تونی دوباره امتحان بدی معدلت بهتر بشه اما فقط برای تاثیرش توی کنکور وگرنه معدل دیپلم همونیه ...

اره قول میدم جبران بشه واقعا اون موقع درس خون نبودم اما الان سرم به سنگ خورده

قوانین آموزش و پرورش در رابطه با ترمیم معدل

1- ترمیم معدل در هر سه نوبت امتحانات نهایی برگزار می‌شود (یعنی شهریور، دی، خرداد).

2- هر دانش‌آموز فقط یک بار می‌تواند در طرح ترمیم معدل شرکت کند.

3- محدودیتی در انتخاب تعداد درس‌ها وجود ندارد.

4- برای هر درس مبلغی بابت چاپ و تصحیح اوراق از دانش‌آموزان دریافت می‌شود (حدود 20 تا 30 هزار تومان).

5- محل ثبت نام طرح ترمیم معدل، مدارس دولتی بزرگ‌سالان است.

6- زمان ثبت نام را باید از مدارس بزرگ‌سالان بپرسید؛ اما معمولاً یک ماه قبل از امتحانات آغاز می‌شود.

7- این قانون فقط شامل دانش‌آموزانی می‌شود که دیپلم خود را از سال 84 و بعد از آن گرفته‌اند.

8- اگر دانش‌آموزی در امتحان ترمیم معدل شرکت کرد و نمره‌ی ‌‌پایین‌تری از نمره‌ی قبلی خود کسب کرد، بالاترین نمره برای او محاسبه می‌شود.

9- نمراتی را که در ترمیم معدل جبران می‌کنید در کارنامه‌ی کتبی دیپلم شما اصلاح نمی شود. لازم به ذکر است قانون ترمیم معدل صرفاً برای کنکور است. آموزش و پرورش هنگام ثبت نام در کنکور نمرات جدیدی را که کسب کرده‌اید به صورت سیستماتیک برای سازمان سنجش ارسال می‌کند.

توصیه‌ی مهم

اگر قرار است در طرح ترمیم معدل شرکت کنید و نمره‌های‌تان را ارتقا دهید، این موضوع را جدی بگیرید و به هیچ عنوان بی‌تفاوت به آن نباشید.