2777
2789

من همدانی هستم ولی اونجا نیستم 

دکتر ربیعی خوب بود قدیمها الان نمیدونم 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تعریف دکتر ربیعی رو قبلا شنیدم 

اما خودم پیش مساعد وفریمانی رفتم.

مساعد نوبت خوب میده اما فریمانی چون متخصص ناباروریه وخیلی سرس شلوغه.

ولی عاااالیه.

خدایا ازت میخوام تا آخر عمر درکنار دختر وهمسرم طعم خوشبختی رو بچشم وآرامش داشته باشم.اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.
تعریف دکتر ربیعی رو قبلا شنیدم  اما خودم پیش وسکویی وفریمانی رفتم. وسکویی نوبت خوب میده اما ف ...

ممنون عزیزم   فک کنم منم باید برم پیش فریمانی چون اقدامم نمیشه 

خدایا دستمو ول نکن به کمکت احتیاج دارم
ممنون عزیزم   فک کنم منم باید برم پیش فریمانی چون اقدامم نمیشه

برو توکل کن به خدا انشااله نتیجه میگیری.

من تو بارداریم تحت نظر ایشون بودم 

عااالیه.فوق العادست.البته من باردار شدمو رفتم پیشش وسابقه سقط داشتم خیلی خوب بود.

اما نوبت بگیر زودتر.

خدایا ازت میخوام تا آخر عمر درکنار دختر وهمسرم طعم خوشبختی رو بچشم وآرامش داشته باشم.اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.
برو توکل کن به خدا انشااله نتیجه میگیری. من تو بارداریم تحت نظر ایشون بودم  عااالیه.فوق العاد ...

باشه ممنون عزیزم

برو توکل کن به خدا انشااله نتیجه میگیری. من تو بارداریم تحت نظر ایشون بودم  عااالیه.فوق العاد ...

مرررسی الان تلفنی ازشون وقت گرفتم برای 25 تیر بهم وقت داد .یعنی میشه منم مامان بشم 

مرررسی الان تلفنی ازشون وقت گرفتم برای 25 تیر بهم وقت داد .یعنی میشه منم مامان بشم 

خوب وقت داده شلوغه مطبش 

ولی دکتر فریمانی فوق العاده دقیق وبا سوادهستش تو اتاق خودش سونو هم میکنه.

معلومه که میشی انشااله ماه اول نتیجه بگیریو بهم خبر خوش بدی دوستم برات دعا میکنم😊

صد در صد عزیزم چرا که نه 

توکلت به خداباشه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️