2777
2789
عنوان

صرفا جهت درد دل😔

112 بازدید | 15 پست

میدونم خیلیا یادشون نیس ولی ی بار زندگی گذشتمو اینجا تعریف کردم و بعد پاکش کردم تو گذشته یه اشتباهی کردم و تموم شد رفت ولی حرفای شوهرم تمومی نداره تکه حرفاش گاهی جگرمو میسوزونه هیچ پشتی ندارم پدرم فوت کرده ن برادری ن عمویی ن پولی ک بتونم مستقل باشم ن شغلی ن امید و دلخوشی برا ادامه زندگی یه دختر ۳ساله دارم این یکی کاملا خداخواسته بود ولی گفتم شاید جرقه ای بشه ک باز شوهرم خوب شه ولی از اول بارداریم یه روز خوش نداشتم بی پولیش از یه طرف اخلاقش از یه طرف ب هیچ عنوان حاضر نیست مشاوره بیاد خسته شدم افسردگی گرفتم همش یه بغض تو گلومه همیشه اماده گریه کردنم دست خودم نیست دلم میخواد بشینم کنار یکی زار بزنم درد دل کنم از ترس غرغراش از ترس تهمتاش همش تو خونه ام روزم شب میشه شبم روز تو خونه 

وقتی که بمیرم هرچندم محکم بغلم کنین حس نمیکنم

حالم خیلی بده همش درکش میکنم هیچوقت هیچی ازش نمیخوام هرروز درد دارم شبا حالمو میبینه یه بار درک نمیکنه خودش نمیزاره دوسش داشته باشم تا یکم خوب میشیم یه حرفی میزنه تا مغز استخونم میسوزه اونوقت ازش متنفر میشم داغونم حوصله بچمم ندارم هیچکسو ندارم هیچکی هیچکاری نمیتونه برام بکنه هروقت میام خودمو بکشم قیافه دخترم میاد جلوم مثل دیشب 

چرا خدا واسه خیلیا خدایی میکنه برا من نه تنها سرگرمیم تو روز نی نی سایته ب خدا افسردگی گرفتم خوب نمیشه هرچی بهش التماس کردم بهم اعتماد داشتع باشه نمیشه چرا اشتباهای خودشو نمیبینه چرا 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اعتماد بنفست کجا رفته؟

اشتباه کردی تموم شد رفت.خدا ادمارو میبخشه چرا خودت خودتو نمیبخشی که تموم شه بره؟

اگه همسرت خواست زور بگه جلوش وایسا.کس ادما خداست نه بنده هاش.دلتو به خدا وصل کن تا ببینی برات چه ها که نمیکنه.اول خودتو دوس داشته باش بعدم بچه و زندگی و شوهرتو.بهش اجازه نده بهت توهین کنه نه با زور.به نرمی

عاشق خودمم...بوس بوس
اعتماد بنفست کجا رفته؟ اشتباه کردی تموم شد رفت.خدا ادمارو میبخشه چرا خودت خودتو نمیبخشی که تموم شه ...

بازور وایستادم جواب نداده با نرنی وایستادم گریه کردم مادرم باهاش حرف زده باخواهراش حرف زدم ولی دریغ از یه ذره خوب شدن

😔😔😔😔 يه كاري براي خودت تو خونه جور كن، مثل خياطي يا اشپزي، خودتو سرگرم كن ، اميدوارم مشكلاتت حل ...

هیچی کثل گریه ارومم نمیکنه دخترمم میاد میبینه گریه میکنم اونم کنارم گریه میکنه دلم براش میسوزه 

بازور وایستادم جواب نداده با نرنی وایستادم گریه کردم مادرم باهاش حرف زده باخواهراش حرف زدم ولی دریغ ...

گریه چرا؟

تو خلوتت گریه کن و ضعف دست کسی نده

خودتو عوض کن تا ببینی چطور بقیه عوض میشن.اینو تجربه کردم

عاشق خودمم...بوس بوس
گریه چرا؟ تو خلوتت گریه کن و ضعف دست کسی نده خودتو عوض کن تا ببینی چطور بقیه عوض میشن.اینو تجربه ک ...

نمیشه گاهی حرفاش خیلی برام سخت تموم میشه همیشه اشکام زودتر از حرفام میان خسته شدم چراهیچی درست نمیشه

نمیشه گاهی حرفاش خیلی برام سخت تموم میشه همیشه اشکام زودتر از حرفام میان خسته شدم چراهیچی درست نمیشه

وقتی انقد ناامیدی انتظار کمک از کی داری؟

هیچکس جز خود ادم نمیتونه بهش کمک کنه

یه مدت تمرین کن ذکر لاحول لالا قوه الا  العلی العظیم رو برای رفع غم بگو.سوره عصر و ذکر یاصبور رو برای صبوری بگو تا دلت اروم بگیره

غذا درست میکنی سوره یس بخون یا حمد یا ایه الکرسی رو غذا.رو حرف زدنت کار کن.اگه توهین کرد خیلی اروم و بدون تندی بگو دیگه این حرفک تکرار نکن درست نیس.هرکار کرد عصبانی نشو.اشک نریز.غصه نخور.بذار از سرت ناراحت شدن بیفته

عاشق خودمم...بوس بوس
وقتی انقد ناامیدی انتظار کمک از کی داری؟ هیچکس جز خود ادم نمیتونه بهش کمک کنه یه مدت تمرین کن ذکر ...

مرسی

کاش بشه

وقتی ببینه نمیتونه عصبانی یا ناراحتت کنه ممکنه دست برداره

پیش دیگران مشکلاتتو جار نزن

ازش تعریف کن.

حس احترامشو ببر بالا

ازش چیزی بخواه تا براورده کنه برات بذار حس تامین پیدا کنه

عاشق خودمم...بوس بوس