2777
2789
عنوان

عاشقشم ولی...

263 بازدید | 12 پست

من شوهرمو دوست دارم باهم دوست بودیم بعد ازدواج کردیم ۱۶ سالم بودعروسی کردم اینقدر عاشقش بودم ک چشمام کور شده بود الان هرروز دعوا داریم توهیچی تفاهم نداریم همش منت سرم میزاره توهین میکنه میدونمم بدون من نمیتونه زندگی کنه اما عذابم میده افسردگی شدید گرفتم منو نمیبره دکتر میگه اونوقت قرص میدن بهت دیونه تر میشی خودش بیکاره درحال تحصیل خرجمونو خانوادش میدن بعد وظیفه منو به رخم میکشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگ خربزه خوردی باید با لرزش هم بشینی وقتی ۱۶ سالگی اوج هورمون ها عاشق میشی و دست به بزرگتزین تصمیم زندگیت میزدی فکر اینحا ها هم باید میکردی ..خدا کمکتون کنه ...ان شاالله ارامش برسه به زندگیتون..اما شما هم پاشو خودتو تکون بده قصه هوردن ک کاری درس نمیشه یا جنگ و دعوا هررور فقط شما رو از هم دور میکنه..اگ میونی برو سرکار..همسرت هم پاره وقت کار بگیره نگه مبشه تمام خرج رو خانواده بده ...

خدایا شکرت 🙏🙏🙏
خب اول اینکه زود ازدواج کردی و هنوز بچه ای  سعی کن صبور تر باشی و دعوا نکنی خودتو سرگرم کن درس ...

همش بادوستاشه به اونا اهمیت میده من شهر غریب ازدواج کردم هیچ کسو ندارم خانواده ای دوستی خانوادشم ک باهام بدن

همش بادوستاشه به اونا اهمیت میده من شهر غریب ازدواج کردم هیچ کسو ندارم خانواده ای دوستی خانوادشم ک ب ...

سعی کن بیاد طرف تو . واسه روزهاتون برنامه ریزی کن با هم برید بیرون بفرستش بره سرکار اگه سرش شلوغ بشه کمتر سراغ دوستاش میره

سعی کن بیاد طرف تو . واسه روزهاتون برنامه ریزی کن با هم برید بیرون بفرستش بره سرکار اگه سرش شلوغ بشه ...

دلت خوشه ابجی دانشگاه میره سربازی نداره کارنمیدن بهش هرکاربگی کردم میگه من هنوز جوونم به دوستان احتیاج دارم....‌