shimamm مدیر استارتر عضویت: 1397/01/14 تعداد پست: 1227 عنوان مادر شوهرم 228 بازدید | 16 پست میخواد عمل قلب باز کنه ریسکش خیلی بالاست پنجاه پنجاه.خیلی حال روزشون خرابه بچهارو تنهایب یتیمی بزرگ کرده بچهاش دیونه میشن اگه چیزیش بشه .توروخدا براسلامتیش دعا کنید هرکی هرچقدر دوست داره صلوات بده.انشالله هرحاجتی دارین براورده بشه.اگه درتوانتون هست صدقه بدین به گنجشکا شماپاکین دعاهاتون بگیره الهم العجل الولیک الفرج. 1397/04/20 | 11:39 10 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامانـرامینا عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 2644 انشالله که حالشون خوب میشه من براشون صلوات میفرستم لطفا امضام و بخونید برای پسرم دعا کنید زبونش باز بشه حرف بزنه، شوهرم عاقل بشه، دعا کنید بتونم بدهی هامو بدم و زندگیم آرامش بگیرم واسه دخترم دعا کنید دعام کنید
رها۱۳۷۴ عضویت: 1397/04/18 تعداد پست: 3792 ایشالله خدا شفاش بده بابای منم عمل قبل کرد واقعا درک میکنم چه زجری داره عزیزت چجور جلوت پرپر میزنه میشه برای مستقل شدنمون یه صلوات بفرستین ؟ میشه برای ارامش دلم و خوشبختیم یه صلوات دیگه هم بفرستین 🤗🤗
درآرزوی،نی٫نی عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 227 من دوازده تا براش میفرستم❤ برای مامان شدنم ی صلوات میفرستی؟
mamisaa عضویت: 1397/02/31 تعداد پست: 704 انشاالله که عملشون خوب باشه، استرس نداشته باشیدجدیدا هم خاله ام هم زنعموم هم مادربزرگ همسرم عمل قلب باز کردن، هر دو شکر خدا خوبه خوبن، الان علم پزشکی پیشرفت کرده، روزانه کلی عمل قلب باز انجام میشهما هم براشون دعا میکنیم یک روز... آخرین کسی که تو را میشناخت... خواهد مرد... و خاطرهی تو فراموش خواهد شد...!
shimamm مدیر استارتر عضویت: 1397/01/14 تعداد پست: 1227 توکل به خدا...........مادرشوهرتون چند سالشه؟ رفته تو شصت الهم العجل الولیک الفرج.
shimamm مدیر استارتر عضویت: 1397/01/14 تعداد پست: 1227 انشاالله که عملشون خوب باشه، استرس نداشته باشید جدیدا هم خاله ام هم زنعموم هم مادربزرگ همسرم عمل قل ... گفتن رگی که برا پیونده ضعیفه.ممنون دعا کنید الهم العجل الولیک الفرج.
مامان_ترنم_جون1 عضویت: 1393/12/19 تعداد پست: 1050 رفته تو شصت اصلا نگران نباش مادر شوهر منم تو همین سن عمل کرد.........
shimamm مدیر استارتر عضویت: 1397/01/14 تعداد پست: 1227 من دوازده تا براش میفرستم❤ انشالله هرحاجتی دارین براورده بشه هرگرفتاری دارین مشکلتون حل بشه الهم العجل الولیک الفرج.
shimamm مدیر استارتر عضویت: 1397/01/14 تعداد پست: 1227 اصلا نگران نباش مادر شوهر منم تو همین سن عمل کرد......... سکته خفیف زده قندش هم دویست وپنجاست سیصد بوده کنترل کردن چندتاسال پیش عمل والن کرده.دعا کنید الهم العجل الولیک الفرج.
مامان_ترنم_جون1 عضویت: 1393/12/19 تعداد پست: 1050 سکته خفیف زده قندش هم دویست وپنجاست سیصد بوده کنترل کردن چندتاسال پیش عمل والن کرده.دعا کنید قابل باشم .....حتما دعا میکنم عزیزم........چهل تا حمد به نیت شفا براش نذر کن.........
parisar عضویت: 1397/01/19 تعداد پست: 3142 من تا جایی ک بتونم براشون سوره حمد میخونم یه صلوات مهمون میکنید تا آرامش به زندگیه یکی از عزیزانم برگرده و زندگیش با همسرش آروم و خوش بشه.مادر بزرگم شفا پیدا کنه و خونمون زود با قیمت خوب فروش بره بتونم کاری که میخوام رو شروع کنم و بهترینسود و منفعت عالی کسب کنم.
shimamm مدیر استارتر عضویت: 1397/01/14 تعداد پست: 1227 قابل باشم .....حتما دعا میکنم عزیزم........چهل تا حمد به نیت شفا براش نذر کن......... ممنونم عزیزم الهم العجل الولیک الفرج.