2777
2789
عنوان

مادر شوهرم

228 بازدید | 16 پست

میخواد عمل قلب باز کنه ریسکش خیلی بالاست پنجاه پنجاه.خیلی حال روزشون خرابه بچهارو تنهایب یتیمی بزرگ کرده  بچهاش دیونه میشن اگه چیزیش بشه .توروخدا براسلامتیش  دعا کنید هرکی هرچقدر دوست داره صلوات بده.انشالله هرحاجتی دارین براورده بشه.اگه درتوانتون هست صدقه بدین به گنجشکا شماپاکین دعاهاتون بگیره 

الهم العجل الولیک الفرج.

انشالله که حالشون خوب میشه من براشون صلوات میفرستم

لطفا امضام و بخونید برای پسرم دعا کنید زبونش باز بشه حرف بزنه،   شوهرم عاقل بشه،  دعا کنید بتونم بدهی هامو بدم و زندگیم آرامش بگیرم واسه دخترم دعا کنید دعام کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشالله خدا شفاش بده 

بابای منم عمل قبل کرد واقعا درک میکنم چه زجری داره عزیزت چجور جلوت پرپر میزنه 

میشه برای مستقل شدنمون یه صلوات بفرستین ؟  میشه برای ارامش دلم و خوشبختیم یه صلوات دیگه هم بفرستین 🤗🤗

انشاالله که عملشون خوب باشه، استرس نداشته باشید

جدیدا هم خاله ام هم زنعموم هم مادربزرگ همسرم عمل قلب باز کردن، هر دو شکر خدا خوبه خوبن، الان علم پزشکی پیشرفت کرده، روزانه کلی عمل قلب باز انجام میشه

ما هم براشون دعا میکنیم

یک روز... آخرین کسی که تو را می‌شناخت... خواهد مرد... و خاطره‌ی تو فراموش خواهد شد...!
انشاالله که عملشون خوب باشه، استرس نداشته باشید جدیدا هم خاله ام هم زنعموم هم مادربزرگ همسرم عمل قل ...

گفتن رگی که برا پیونده ضعیفه.ممنون دعا کنید  

الهم العجل الولیک الفرج.
اصلا نگران نباش مادر شوهر منم تو همین سن عمل کرد.........

سکته خفیف زده قندش هم دویست وپنجاست سیصد بوده کنترل کردن چندتاسال پیش عمل والن کرده.دعا کنید

الهم العجل الولیک الفرج.
من تا جایی ک بتونم براشون سوره حمد میخونم
یه صلوات مهمون میکنید تا آرامش به زندگیه یکی از عزیزانم برگرده و زندگیش با همسرش آروم و خوش بشه.مادر بزرگم شفا پیدا کنه و خونمون زود با قیمت خوب فروش بره بتونم کاری که میخوام رو شروع کنم و بهترینسود و منفعت عالی کسب کنم.