2789
عنوان

بلاکم کرد

5534 بازدید | 16 پست

تاپیک قبلیمو بخونین رفتم تل گرام دیدم بلاکم کرده 

بخدا من اصلا این پسره رو نمیشناختم وقتی بهم معرفی شدیم بعد از مدتی بهم ابرازعلاقه کرد منو وابسته خودش کرد 

حالا هم داره این کارارومیگنه

هر جا تاپیک خرید عید و تکاپوی بهارو دیدن منم تگ کنین خیلی دوسدارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

به نظرم اینقدر نرو سمتش رفت که رفت به جهنم چرا خودتو خار و کوچیک میکنی؟با اینکار فقط خودتو پیشش منفورتر میکنی.خیلی راحت توام بلاکش کن و بعدم فراموشش کن.نه اینکه حالا هی پروفایل غمگین و این چرتو پرتا.فراموشیه مطلق.شک نکن مردی که اینقدر دهن بین و بی منطقه به درد زندگی نمیخوره.حالا سیگار نکشه خانواده خوبی داشته باشه ولی همینا کافی نیست مهم اخلاقه که نداره.بر فرضم با هم ازدواج کنید تا بحثتون بشه میخواد این موضوع رو سرکوفتت کنه.بعد میای همینجا تاپیک میزنی که ازش متنفر شدی.زندگیتو بسپار دست خدا دیگه هم محلشو نذار

شازده کوچولو با ادب پرسید: بی‌وطن‌ها کجا هستند؟گل گفت: بی‌وطن‌ها؟ خدا می‌داند که کجا می‌شود پیدایشان کرد. باد این ور و آن ور می‌بردشان. نه اینکه ریشه ندارند؛ بی‌ریشگی، حسابی اسباب دردسرشان شده...(شازده کوچولو، آنتوان دوسنت اگزوپری.ترجمه و اقتباس کنتـ مونت کریستو)

به درک. چرا اینقدر راحت به پسرا وابسته میشین؟ چرا پس من نمیشدم؟ کلا مهر هیچ پسری به دلم نمی اومد. بخدا دوساااال یکی بهم محبت کرد ولی قبولش نکردم. شوهرمم بخاطر عقایدش که باهم شبیه بودیم قبول کردم.

به درک. چرا اینقدر راحت به پسرا وابسته میشین؟ چرا پس من نمیشدم؟ کلا مهر هیچ پسری به دلم نمی اومد. بخ ...

من هم مثل شما تا سن 30 سالگی به هیچ پسری محل نمی ذاشتم اما یهو عاشق یه آدم احمق شد صبح تا شب التماسم کرد باهاش باشم ولی یهو خودش بی دلیل ولم کرد فکر کن به من همش می گفت تو بی احساسی منو نمی خوای تو رو خدا یکم دوستم داشته باش من که 12 سال به پات موندم لیاقت ندارم دوستم داشته باشی ولی تا فهمید دیوونش شدم ولم کرد دلیلشم این بود دوست دختر قبلیم داره نابود می شه و منو می خواد می گه یا تو یا هیچ کس منم دلم نمیاد ولش کنم بدجور منو می خواد و ... 

من نمیدونم وقتی اینجوریه تو چرا اینقد سعی داری بری سمتش سنتم که زیاد نیست بترسی دیگه موقعیت ازدواج نداشته باشی ولش خواهر من

امیدوارم امسال سال برآورده شدن آرزوهای قشنگتون باشه.😍من به خواسته هام میرسم 🙏❤آمییییین