2777
2789
عنوان

واییی کممممککککک

172 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها من وقتی نت و خاموش میکنم مثلا بعد یه ساعت روشن میشم از گوگل کلی برنامه خود ب خود دانلود میشه نمیدونم مثلا تعبیر خواب و پات و کلی چرت و پرت دیگه  بستم زود تموم میشه اصلا نمیدونم چیکار کنم کسی میدونه چه جوری درست کنم تو تنظیمات برم؟ و اینکه خیلیییی سریع دانلود میشن و کل حجمم کم میشه

خدایا شکرت مراقب کنجد تو دلم باش. ایشالا دامن همه منتظرا سبز بشه به حق پنج تن😍😍😍
سلام یه برنامه مخرب رو گوشیتون هست که با آنتی ویروس پیداش کنید و حذفش کنید از تنظیمات برین قسمت ام ...

ممنون

خدایا شکرت مراقب کنجد تو دلم باش. ایشالا دامن همه منتظرا سبز بشه به حق پنج تن😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو مدیریت برنامه ها توقف اجباری رو میتونی بزنی

اونم زدم ولی مثلا میام تو گوگل بیام نی نی سایت دوباره فعال میشه

ببین تو تنظیمات. یه گزینه رو باید غیر فعال کنی یه لحظه واستا ببینم میتونم اسکرین بگیرم

وای ی دنیا ممنونت میشم