2789
عنوان

حکمت من چیه ؟؟

736 بازدید | 28 پست

طبق توضیحاتیوک قبلن دادم دوستای گلم همسرم تماس گرفتن با پدرم و گفتن مسعله دعا ی مسعله سختی نیست ک شما سخت گرفتید وتوضیح داده که برای خاهرای مجردش رفته دعا گرفتن ک عروس شدند چون بختشون رو بسته بودند وحتی برای کارخودش دعا گرفته چون طلمسش کرده بودند.به پدرم گفتندشاید دوروز دیگه بچه دار نشدیم وهزارتا مشگل دیگه با دعا حل میشه چون ما دشمن داریم پدرم گفته اگه به دعا بود که این همه زندگیا ب مشگل برنمیخوردوعلم پیشرفت نمیکرد که بخان هزارتا مراکز ناباروری بزنن بادعا حل میکردن پدرم گفته ازکجا معلوم دخترم نازا باشه تازه ی هفته عقدین گفته رفتم سرکتاب بازکردم گفتن ک دختره ینی من نازام ولی  شاید یچه بیارم

بزرگترین مُشکل دنیا اینه کِه؛آدَمای بِدهکار همیشِه طلبکارن👌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

پدرم میگه من شوکه شدم با حرفاش پدرم گفته مااصلا اعتفادی ب دعا نداریم وتاحالا استفاده نکردیم اول خدا بعدشم ائمه اطهار همسرمم گفته پس تصمیم‌بگیرین‌میخاین چیکارکنیم‌تا زمانی ک عقد محضری نکردیم فکراتونو بکنین

خب گلم بشین فکراتو بکن اینجور که معلومه اقا داماد خیلی هم عاشق و دلباخته نیس 

انگار براس فرقی نمیکنه

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....

پدرم‌میگه دخترم  خودت مختاری هرتصمیمی بگیری ما کمکت میکنیم ولی ی عمر میتونی هی دنبال رمال و دعاباشی تا چیزی بشه بری سراغ این خرافاتا