2777
2789

رستوران راحتتره. ولی اگه ازین سنتیا که موسیقی زنده داره که فقط غذا نخورن سرگرم هم بشن

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من رو ی چیزایی حساسم 

مثلا خداهرتو گشاده پا😁 میکنی ب خونت دیگه

ب رستوران ک پاگشا نمیکنی 

کلا هدف این مهمونی زیر سوال میره 

البته ب نظر من

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱
ای جانم. اگه تصمیمت برای خونه شد بهم بگو چند تا کار تک و به یادموندنی بهت پیشنهاد بدم 😙

میشه بگید ماهم یاد بگیریم😊😉😉

چشم بر هم زدنی مرد کوچک من بزرگ مردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سر بالا کنم

خونه یاگه دعوتشون کنی صمیمی تر به نظرمیاد 

ولی تالار بهتره وشیک تره

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

اگه خونه سختته ببر رستوران. ولی از همون جا سلام و خداحافظ نکن. مثلا قبلش یا بعدش بیاید خونه تون یک ساعت دور هم بشینید یه چای و شیرینی بخورید بعد برید رستوران شام بخورید.

اول بگو بیا خونتون میوه شیرینی بخورین

پاش که گشاییده شد 😄اونوقت برین رستوران

من ایمان دارم که امسال یعنی سال ۹۷کلی اتفاقای خوب میفته و همه چی درست میشه.من به روزای خوب امیدوارم😃