2777
2789
عنوان

ديگه خسته شدم😔😔😔

449 بازدید | 45 پست
از زندگي كردن خسته شدم از اينكه هميشه بايد دنبال راهكار باشم كه زندگيمو اروم نگه دارم خسته شدم دلم ميخواد ازاد زندگي كنم نه اينكه بيشتر از اينكه شبيه يك زن باشم مثل يك كلفت ٢٤ساعته ام اخرش هم هميشه بدهكارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همه همینه.من‌کارمندم صبح تا غروب سرکار بعداز ظهر و با دخترم.کلی کارهای اداری و بانکی شوهرم رو انجام‌میدم.اخرم شوهرم‌ میگه من تو زندگی با تو دارم‌عذاب میکشم.هیچ خاسته ای هم‌ندارم‌ازش.اونم فقط بخاطر خانوادش.

چرا دیدتو عوض نمیکنی؟

چرا فکر میکنی کار بیارزشی داری انجام میدی که زندگی رو آروم نگهداری؟

کار بزرگی کردی فکر میکنی اینهمه ادم طلاق میگیرن برای چی ؟ برای اینکه همچین هنری ندارن! تو زن بزرگی هستی که اینهمه از خود گذشتگی داری ما زنها نبض خونه هستیم ما نخوایم سنگ روی سنگ بند نمیشه

کار خونه هم هنر ماست. البته بگم منم جدیدا این دید رو به زندگی پیدا کردم و بعد اون خیلی آروم شدم

خوبی توی دنیا به نماز و روزه نیست اونا که خیلی آسونه مهم اینه بتونی یه زندگی رو بچرخونی. مطمئن باش اجرت پیش خدا محفوظه

واسه ما هم دعا کن بنده مخلص خدا...

هر گاه نتوانستی اشتباهی را ببخشی آن از کوچکی قلب توست، نه بزرگی اشتباه...
رها شو

بخاطر ابرو هيچ وقت جراتشو نداشتم با وجود بچه نميتونم داشته باشم من از جونم و عمرم و جوونيم دارم ميكذرم بخاطر بچه هام ميخوام يك مادر خوب باشم بالاخره اين سرنوشت من بود😔

وقتی دیدگاهت نسبت به خودت و زندگی اینطور باشه همینه،نه خودت از جایگاه خودت رضایت داری نه همسرت،من به جایه این الفاط شما همیشه میگم افتخار میکنم به اینکه این خونه و زندگیو به خوبی مدیریت میکنم

اینم بدون رها کردن و رفتن راحت ترین کاریه که میتونی انجامش بدیم ما انسان خلق شدیم و قدرت ماورایی داریم . کار نشد نداره

به نیازهای همسرتم کنار خونه داری توجه کن

در مورد مسائل ج ن س ی براش کم نذار ببین چه جوری تو رو روی سرش میذاره . برای من پیش اومده که میکم میتونی تاپیک های قبلیمو بخونی

هر گاه نتوانستی اشتباهی را ببخشی آن از کوچکی قلب توست، نه بزرگی اشتباه...
چرا دیدتو عوض نمیکنی؟ چرا فکر میکنی کار بیارزشی داری انجام میدی که زندگی رو آروم نگهداری؟ کار بزرگ ...

خيلي حرفات خوبه

ولي چرا هميشه ما زنا بايد زندگيرو حفظ كنيم بايد از ي جايي انرژي بگيريم...

با اينكه احترام زيادي به دينمون قايلم ولي هميشه فكر ميكنم حق ما زنا پايمال شده مادر بودن زن بودن انگار وظيفه اس در حاليكه لطف يك زن رو ميرسونه