یه بار راهنمایی بودم امتحان نوبت اول بود🤦بد بعد مدرسه گفتیم با رفقا بریم یه دوری بزنیم🚶♀️پسر مسر خوجل ببینیم و اینا...دوستم داشت دلقک بازی در میورود منم وقتی خنده ام بگیره ول کن نیست😂😂😡😡دستشویی هم داشتم..😭😭حالا هعی زور میزدم که دستشوییم نریزه و خندمم بند بیاد😐🖕اخرشم که چشاتون روز بد نبینه...فرت😔😣😭😂وسط خیابون شاشیدم به خودم😰😰😰دعا میکردم تابلو نباشه😣😰از دوستام خدافظی کردم پریدم اومدم خونه دیدم😐 بله....هعی خیلی تابلوعه😣😰😱عررررر...الان دارم از خجالت اب میشم یادش افتادم😑😰😭شمام ازین ابروریزی خفنا دارین؟
یِکاری کردی با من که یِجوری شَم، یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم، یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه شُدی قلب و تَن و روحَم، شُدی بال و پَر و جونَم، شُدی همه ی منظورَم. شُدی گرمایِ این خونَم، شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تو راهنمایی بو دی منو بگو که دانشگاه میرفتم ناخوداگاه به خودم جیشیدم ،تازه خونمون هم یه شهر دیگه ،باچه فلاکتی برگشتم خونه تازه کلی هم فکرکنم بهم خندیده باشن
کرونا مادرم رو آسمانی کرد😭غصه م حیلی زیاده😭تا یه مراسم فاتحه میبینم تو تلوزیون یا فیلم اشکم سرازیر میشه،مادرم مراسم فاتحه نداشت😢مرهم اگرنمیشوی زخم نزن دل مرا😭😭😭😭میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بدی،ممنون میشم