2777
2789
عنوان

یعنی بد میشه؟؟؟

157 بازدید | 26 پست

بچه رفتم کفش گرفتم برای عروسیم باشوهرم تفاوت قدمون زیاد نیست خیلی دنبال کفش ۵سانتی گشتم فروشنده گفت ۵سانته اوردم خونه متر زدم دیدم ۸سانته یعنی در حد ۳سانت کوتاه ترم من با کفشام موهامو اصلا دوس ندارم بالا ببندم حالا میگم با تاج و اینا بد نشم؟؟؟اخه خودم بدم میاد از هم قد بودن 

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب کلا بدونه پاشنه میگرفتی خودنم راحت بودی

اخه بدون پاشنه هم خیلی خپل نشون میده

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
نمیشه عوض کنی؟بخاطر کفش مدل موهاتو عوض نکن

مدل مو ک کلا من بالا دوست ندارم

منم اختلاف قدم با همسرم کمه کفش عروسیم خیلی شیک بود ولی پاشنه داشت موهامم شینیون جمع و باز بود، یه ...

چقدر اختلاف قدیتون؟؟؟

برو پس بده شما که قابلیت اینو داری کفش پاشته دار پنج سانتی بپوشی و راحت باشی چرا به خودت سختی می دی؟ هشت سانت خیلی پاتو درد میاره..به فکر این باش که اگه بخوای با همه برقصی کم نیاری

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 
برو پس بده شما که قابلیت اینو داری کفش پاشته دار پنج سانتی بپوشی و راحت باشی چرا به خودت سختی می دی؟ ...

اخه بخدا خیلییی گشتم تنها کفشی که توش راحت یودمو مناسب عروسی هم بود همین بود