2777
2789
عنوان

داستان زندگی من .عبرتی برای دیگران

| مشاهده متن کامل بحث + 18279 بازدید | 312 پست

شوهر سابق من با رفتار بیمارش یه جورایی داره دخترم هم اذیت میکنه

معمولا آخر هفته ها میاد دنبال دخترم

گاهی دیرتر میاد حتی 

شده حتی تا 1 ماه سراغ بچه اش نیومده

این سری که دخترمو برد دخترم وقتی برگشت بهم ریخته بود

گفت بابا با یه زنی بود

زنه رو میاورد خونه 

پیش زنه میخوابید 

قربون صدقه زنه میرفت 

اما به من گفت زنه همکار منه

دخترم میگفت مگه آدم با همکارش اینجوری رفتار میکنه

آدمی است دیگر ...گاهی دلش میگیرد

یعنی اینقدر این مرد بیشعوره

که نمیفهمه

اگه زن گرفته خب به بچه اش بگه مثل یه ادم بالغ و بچه رو آماده کنه

اگه دوست دخترشه 

چرا جلو بچه حریم نگه نداشته

منم زنگ زدم به باباش هر چی از دهنم در اومد بهش گفتم

اونم خیلی راحت با بیخیالی گفت میگی چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//

من نیاز به زن دارم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی اینقدر این مرد بیشعوره که نمیفهمه اگه زن گرفته خب به بچه اش بگه مثل یه ادم بالغ و بچه رو ...

سلام الييييييييي

خوبي؟ رسيدن به خيررررررر

كي اومدي بابا😁😁😁😁😁

الي جراحي كردي؟ الان خوب خوبي؟ واي باورم نميشه برگشتي

ماشاء الله لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم.

ببخشيد ولي اون ٥سال پس ايشون چكاره شما بودن ؟دوس پسر همينه ديگه 😑مگه ميشه كسي رو با اين چيزها شناخت چه برسه به اينكه هر روز يكي رو عوض كنيم تا بفهميم كي گرگه كي گرگ نيست ،يكي ١٥سالگي هم دوس پسر داشته باشه شايد در گيري عاطفي پيدا كنه و با همون ازدواج كنه ،خيلي بچگانه بود اين حرفتون 

راستش تو كامنتهاي پروتز سالها قبل دنبال دكتر خوب ميگشتم ديدم نوشتيد چه كارايي ميكنيد شما من شوهرم دوستم داره و اينجور اونجور ،اومدم ببينم الان در چه وضعي هستيد و خيلي ناراحت شدم ،ولي همين ميتونه درس بزرگ زندگي براي هممون باشه ،خيلي بزرگ 

الی جون این تاپیکتو شانسی خوندم عزیزم یه نصیحت خواهرانه میکنم بنظرم به این آقا هم دل نبند ببخشید اگه ناراحتت میکنم ولی شما اصل و نصب این آقا رو نمیدونی هیچی معلوم نیست خیلیامیان و راحتم غیب میشن فقط یه راهنمایی میکنم اینکه با پدرومادرت باش بااونا مشورت کن با اونا شاد باش ببین نظر اونا چیه اگه این آقا جدی هستن بیان و با خانوادت رودر رو بشن اشتباه نکن و تو مجهولی نمون تکلیفتو مشخص کن قبل از اینکه بیشتر وابسته بشی.

الی جون این تاپیکتو شانسی خوندم عزیزم یه نصیحت خواهرانه میکنم بنظرم به این آقا هم دل نبند ببخشید اگه ...

سلام عزیزم 

ممنون از راهنمایتت

سلام الی جون  من امروز این تاپیک را خوندم بعد از سال ها ...

من خودمم همسر اولم پارانوئید و بچه ننه بود به شششدت جدا شدم  الان مجدد ازدواج کردم 

خییییلی دوست دارم بدونم چیکار کردی  با علیرضا خااان

واقعا لذت بردم از حس های خوبی که داشتی 

خواهشم میکنم از خودت بگو 

ادامه  مثل داستان بیا بگو چیکارا کردی