2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زعفرون دارچین کافئین دمنوش جیگر جعفری کرفس عسل نباید بخوری

گوشت بخور سعی کن گوشت شتر و گوساله مخلوط باشه دلستر خوبه کباب خوبه آجیل 4مغز گردو بادوم زمینی غذاهای پروتئین دار شیر خیلی بخور 

تیکر تولد ۱ سالگی عمرم👪👼
زعفران کنجد روغن کنجد .  جعفری. کلم باید خیلی کم خورده بشه

کلم که بدنیست.. 

البته کلم پیچ منظورمه.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

خربزه طالبی زعفرون تخم شربتی هویج جیگر زرشک وموز نخور تا حالا برنج دانه بلند و قارچ هم بهتره نخوری کلا گرمی ها رو سه ماه اول ب حداقل برسون چون راه خون حیض رو باز میکنه هندونه هم کم بخور چون اصطلاحا سر هست زردآلو هم گرمه نخوز

زعفرون دارچین کافئین دمنوش جیگر جعفری کرفس عسل نباید بخوری گوشت بخور سعی کن گوشت شتر و گوساله مخلوط ...

بادام زمینی که گفتن خوب نیست.نغخ میاره.

دلسترم گازداره بهداشت به من گفت نخور.بقیشو موافقم

Do not give up  
والا دکترتغذیه به من گفت کلم بچه رو زشت میکنه

ها از اون لحاظ... فک کردم مشکل دیگه ای هست.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
بادام زمینی که گفتن خوب نیست.نغخ میاره. دلسترم گازداره بهداشت به من گفت نخور.بقیشو موافقم

من هم بادوم زمینی میخورم هم دلستر واسه رشد جنین خوبه دکتر بهم گفته دلستر تلخ بگیر با هلو قاطی کن بخور اصلا هم  ضرر داره متخصص بهم گفت به بچه وزن میده و کیسه آبش پر میمونه همیشه ولی دلستر حتما جو مالت بگیر با یه هلو قاطی کن مثلا نصف لیوان تلخ نصف لیوات هلو

تیکر تولد ۱ سالگی عمرم👪👼