دستورشم اینه سیب زمینی رو اب پز میکنم بعد میکوبم بهش پیاز خورد شده یا پیازچه خورد شده میزنم و فلفل سیاه و نمکو ادویه کوکو.بعد میذارم تو نون ساندویچی .هات داگم که یرخ کردم میذارم توش 😋شمام بگید چه غذاهای ابداعی دزس میکنید اگه خوشمزن دستورشو بگید
خوش بحالت خواهر ما یبار حنابندون دعوت شدیم شام ندادن😑 همه منتظر بودن ساعتای یازده اینا شد دیگه برگ ...
این بلا سر ما هم اومد ساعت ۱۲ شب گرسنه برگشتیم خونه راهشونم دور بود تازه برای مراسم حنابندون دی جی خانم آورده بودن خونه خیلی بد صدا بود میتونستن بجای پولش شام بدن به ملت البته فقط طرف دوماد شام ندادن
دلم هوای خودم را کرده است، این روزها بیشتر از هر زمانی دوست دارم خودم باشم،دیگر نه حرص بدست آوردن دارم و نه هراس از دست دادن را، هر کس مرا میخواهد بخاطر خودم بخواهد، دلم هوای خودم را کرده ..
بعد که اومدیم بریم یکی از فامیلا گفت کجا هنوز شام ندادن😂😂😂
بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
ضرر چيزاي سرخ كردني فقط براي آدماي چاق نيست باشه هر طور خودت دوس داري من دلم نيومد بهت ...
مرسی ^_^ من اجازه ندارم فست فود بخورم. همینجوری هم کبابی نمی ریم کلا همه غذا هایی که میخورم خونگیه. پنیر پیتزا هم تو خونمون هیچوقت نیست. بذار ازین ماهی یکبار سیب زمینی سرخ کرده م لذت ببرم.
بخوام به اون موضوع فک کنم که عروسیه هیچکدوم از قوم شوهرو نبایدمیرفتم خخخخ باورت میشه اون سالی که عر ...
اخی عزیزم. خب منم خیلی زورم میگیره بخوام کادو زیاد بدم از اون طرف به شوهرم میگم مگه اونا چی به ما دادن که من بخوام بهشون زیاد بدم شوهرم میگه اونا شخصیت خودشون رو نشون دادن ما که مثل اونا نیستیم. برا همین میخواد کادو زیاد بده منم کفرم در میاد