دستورشم اینه سیب زمینی رو اب پز میکنم بعد میکوبم بهش پیاز خورد شده یا پیازچه خورد شده میزنم و فلفل سیاه و نمکو ادویه کوکو.بعد میذارم تو نون ساندویچی .هات داگم که یرخ کردم میذارم توش 😋شمام بگید چه غذاهای ابداعی دزس میکنید اگه خوشمزن دستورشو بگید
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
من فقط اومدم قج و غصتون بدم (دلتون رو اب بندازم )و برم. مراسم پیش از عروسی خواهر شوهرمه، نمیدونم اسمش چیه. یه دور همیه خودمونی که بزن و برقص داره. دعوتم اونجا به صرف شام، شیرینی و میوه😆😆😆
خوش بحالت خواهر ما یبار حنابندون دعوت شدیم شام ندادن😑
همه منتظر بودن ساعتای یازده اینا شد دیگه برگشتن همه😂😂
طرف خیلی ادعا هم داشت که عروسیمو مجالسمو میترکونم
خوبم ترکوند،ماها رو هم ترکوند😄😄😄
بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
واسه ترد شدن سیب زمینی سرخ کرده مث بیرون آب جوش بیارید و ۵ دقیقه سیب زمینی هارو توش بجوشونین و بعد سرخ کنید دقیق مث بیرون ترد و خوشمزه میشه
در زندگی زخمهایی هست که مثل خوره در انزوا روح را آهسته میخورد و میتراشد.این دردها را نمیشود به کسی اظهار کرد چون عموما عادت دارند این دردهای باور نکردنی را جزو اتفاقات و پیش آمدهای نادر و عجیب بشمارند و اگر کسی بگوید یا بنویسد مردم بر سبیل عقاید جاری و عقاید خودشان سعی می کنند آنرا با لبخند شکاک و تمسخر آمیز تلفی کنند. بوف کور صادق هدایت
بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔