2821
2789
عنوان

وزن كودك😕

182 بازدید | 21 پست

بچه ها وزن پسرم ١١كيلو هست و ١٣ماهشه؟

كمه؟

نمودار رشدش خوبه ولي هركي مييينه ميگه لاغر شده با اينكه وزن كم نكرده و اضاف شده قدش ٨٢هست

یه آرزوی قشنگ برای تک تکتـون 🌺🍃 الهـی یهویی اتفاق بیفته تمامِ اون چیـــــزی که دل مهربونتون میخواد🌺🍃

پسر من یک سال و هشت ماهه 11هم نیس برو خدارو شکر کن

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پسرمن ۱۹ماهشه یازده ونیمه وزنش قدش هم ۸۹

(اهای خواهرشوهر)... من ازت متنفر نیستم،فقط اگه تو آتیش بگیری و قرار باشه بمیری و من آب تو دستم باشه ترجیح میدم بخورمش😏😏😏

چون ميخواد رَآه بيافته و تحرك داره و قد ميكشه كمتر نشون ميده وزنش عاليهه فكر كنم إخراي قسمت سبز رنگ هم باشه 

من نميفهمم شماها چطوري اجازه ميديد در مورد بچتون نظر بدن 😒😒

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
معمولیه وزن تولدش چند بود تو این سن زیاد مث قبل وزن نمیگیرن حرف مردمم ول کن 

٣٤٠٠بود

یه آرزوی قشنگ برای تک تکتـون 🌺🍃 الهـی یهویی اتفاق بیفته تمامِ اون چیـــــزی که دل مهربونتون میخواد🌺🍃
چون ميخواد رَآه بيافته و تحرك داره و قد ميكشه كمتر نشون ميده وزنش عاليهه فكر كنم إخراي قسمت سبز رنگ ...

يك ماه كه كامل راه ميره خودش

خیلی خوبه من پسرم دو سالشه تازه 12 کیلو هست دکتر تغذیه بردم میگه خوبه هیچ مشکلی هم نداره قدش هم 90 ه ...

منم ميگم خوبه ولي هي ميگن

دختر من دو سال و ۸ماهشه ۱۱ کیلو وزنشه😕 برو نماز شکر بخون😂😂

😀اميدوار شدم

فك ميكنم درست عذا نميدم 

عذاب وجدان داشتم هي بقيه هم ميگفتن

مهم نموداره نه ظاهر. پسرمنم خیلی لاغره ولی ۱۴ کیلو و دوساله... حرف مردم مهم‌مباشه برات فک میکنن هرچی ...

واقعا

چاقي ملاكشونه

يك ماه كه كامل راه ميره خودش

خوب عزيزم براي همينه بچه هاي من ١٤ دارن از وقتي رَآه افتادن لپاشون ريخت اما وزنشون ثابته و هيچ كسي هم حق نداره در موردشون نظر بدن حتي شوهرم شما هم اجازه نده 

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
2823
2791
2779
2792