2777
2789
عنوان

کمی درد و دل

83 بازدید | 9 پست

خسته م....

دخترم تب داره از دیروز اعصابم خورده

خونه رو باید گردگیری و جارو برقی کنم

دخترم درست غذا نمیخوره هرچی میخوره سریع پیپی می‌کنه میاد بیرون همش نق میزنم کلافه شدم معده درد عصبی گرفتم

دوتا قسط خونه عقب افتاده دستمون خالیه

شوهرم صبح دیر می‌ره دیگه ظهر می‌ره اعصابمو خورد کرده

دیشب کلا یه ساعت خوابیدم از صبح دارم راه میرم الان تازه نشستم دخترم روپام خوابید

داغونممممم

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با این وضعیت که پیش گرفتی خدایی نکرده به زودی باید مریضی خودت رو هم به مشکلاتت اضافه کنی

....یکم خونسرد باش دختر فراموش نکن ما و مشکلاتمون در برابر عظمت جهان نقطه ای بیش نیستیم پس آروم باش

If you can dream you can do it...  
حامله ای؟

نه تیکر تولد دخترمه

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓
صبور باش عزیزم ازلحاظ مالی همه همینن دخترتم به زودی خوب میشه ایشالله سالم باشید

ممنون عزیزم 

با این وضعیت که پیش گرفتی خدایی نکرده به زودی باید مریضی خودت رو هم به مشکلاتت اضافه کنی ....یکم خو ...

اره خیلی مریضم هم جسمی هم روحی خیلی خسته ممم

فقط خواهشا تا بچت میخابه همه چیزو فراموش کن و یه کم  بخاب تا بتونی دوام بیاری

مامانم هم میگه تا اون خوابه تو هم برو بخواب تجدید قوا کن

اما تا می‌خوابه میدوام دنبال کارا