واس تن نارتجی حتما تو رنگت دودی بریز بگیره نارنجی رو.ترکیب دودی زیتونی و دودی شکلاتی خوبه و توشم طبیعب هم بریز ی ده سانت.سری شماره ۶بگیر
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
دودی زیتونی زدم راضی نبودم البته چون قبلش شرابی بود موهام ، دودی شکلاتی خوبه؟ رنگش خوشگل میش ...
عزیزم شرابی ک کلا باید ریمو بشه