2777
2789
عنوان

تو چه حالین؟😜😜😜

| مشاهده متن کامل بحث + 674 بازدید | 81 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوردم زمین پام درد میکنه بدجور وایسادم همسرم از سر کار برگرده بریم دکتر 

دلمم نمیاد زنگ بزنم تو استرس برگرده 

..پیش خدا حوش بگذره پسر گلم مامان خیلی خیلی دوستت داره همیشه یادت بمونه..

منم یه ماه دیگه عروسی خواهر شوهرمه.میشه ماه آخرم و الان همش دنبال لباس میگردم خوشگلشو پیدا نمیکنم البته سایزمم پیدا نمیشه.خیلی ناراحتم. اه خوشبحال مردا با یه کت شلوار تمومه کارشون.تازه کلز هم ورم کردم نمیدونم آرایشگاه کجا برم که حسابی گریمم کنه.هزینش اصلا برام مهم نیست هم لباس هم آرایش.کاش زودتر پیدا کنم

چون قرار بود ۱۶ام این ماه پریود بشم ونشدم دیشب لک بینی داشتم امروزم هیچی هنوزم پریود نشدم میترسم حامله بشم خیلی ناراحتم اصلا نمیخوایم بچه منو شوهرم

تا خدا با من است زمانه با من است .
من خیلی ناراحتم وخیلی استرس دارم 

چراااااا؟ 😔😔

و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟   نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم 
برقا رفته داریم ذوب میشیم

وای برق ما هم نیم ساعته اومده 

خییییلی بده من طاقت نیاوردم از گرما رفتم حموم تا دمای بدنم اومد پایین یکم

واقعا اگه برق نبود چیکار میکردیم

💞💫خدایاتو کافی هستی برایم،مشکلاتم را به تو می سپارم و دلم قرص می شود.بودنت را از من نگیر مهربان من!💫💞

رو تخت دراز کشیدم و منتظرم مهمون بیاد(چن تا از دوستای شوهرم قرار بود واس نهار بیان) هنوز نیومدن😩

مریدی پرسید: آیا استفاده تبلیغاتی از زن حرام است؟!شیخ پاسخ گفت: آری!مرید ادامه داد: پس چرا خداوند برای تبلیغ بهشت خود از حوری استفاده نموده؟!!شیخ قدری اندیشید و سپس بقچه اش را جمع کرد و به مکه رفت تا آل سعود او را بخورد!!!  

خوشبحالتون.. من سرکارم.. دارم فکر می‌کنم زودتر پنج بشه تعطیل بشم. تازه بیام خونه چی درست کنم. تازه دارم فکر می‌کنم با مترو بیام خونه یا اتوبوس... و اینکه سرراه نون بگیرم یا به شوهرم بگم نون بگیره

منم یه ماه دیگه عروسی خواهر شوهرمه.میشه ماه آخرم و الان همش دنبال لباس میگردم خوشگلشو پیدا نمیکنم ال ...

من عکس مدل لباسمو تو تاپیک قبلم گذاشتما 😁

و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟   نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم