من خودم کنار کولر نشستم 😍❤ دارم به اینا فکر میکنم 😁
عقد و عروسی خودم که ماه دیگه ست 😘
خواستگاری فامیلمون که جمعه ست 😁😁
عقد فامیلمون که ماه دیگه ست 😊😜
عقد اونیکی فامیلمون که ۵ شنبه ست 😆
امسال ما خودمونو تو عقد و عروسی خفه میکنیم 😂😂 شما چی؟
و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟ نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم
منم یه ماه دیگه عروسی خواهر شوهرمه.میشه ماه آخرم و الان همش دنبال لباس میگردم خوشگلشو پیدا نمیکنم البته سایزمم پیدا نمیشه.خیلی ناراحتم. اه خوشبحال مردا با یه کت شلوار تمومه کارشون.تازه کلز هم ورم کردم نمیدونم آرایشگاه کجا برم که حسابی گریمم کنه.هزینش اصلا برام مهم نیست هم لباس هم آرایش.کاش زودتر پیدا کنم
و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟ نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم
رو تخت دراز کشیدم و منتظرم مهمون بیاد(چن تا از دوستای شوهرم قرار بود واس نهار بیان) هنوز نیومدن😩
مریدی پرسید: آیا استفاده تبلیغاتی از زن حرام است؟!شیخ پاسخ گفت: آری!مرید ادامه داد: پس چرا خداوند برای تبلیغ بهشت خود از حوری استفاده نموده؟!!شیخ قدری اندیشید و سپس بقچه اش را جمع کرد و به مکه رفت تا آل سعود او را بخورد!!!
خوشبحالتون.. من سرکارم.. دارم فکر میکنم زودتر پنج بشه تعطیل بشم. تازه بیام خونه چی درست کنم. تازه دارم فکر میکنم با مترو بیام خونه یا اتوبوس... و اینکه سرراه نون بگیرم یا به شوهرم بگم نون بگیره
منم یه ماه دیگه عروسی خواهر شوهرمه.میشه ماه آخرم و الان همش دنبال لباس میگردم خوشگلشو پیدا نمیکنم ال ...
من عکس مدل لباسمو تو تاپیک قبلم گذاشتما 😁