2777
2789
عنوان

تو چه حالین؟😜😜😜

| مشاهده متن کامل بحث + 674 بازدید | 81 پست

رو تختم دراز کشیدم‌مبخوام‌بخوابم ولی از نی  نی سایتم‌نمیتونم‌دس بکشم‌خدایااا معتاد شدم رفتتت😥

در تاریخ ۹۹/۹/۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد و در تاریخ ۹۹/۹/۲۸ او خیلی پشیمان خواهد شد و برایم‌زاااار خواهد زد ولی من انقدر شاد خواهم بود که اورا ذره ای هم نخواهم‌خواست!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رو مبل درازیدم دارم به این فکر میکنم چرا پدرشوهرم اینقد بیخیاله!؟اخرای مرداد عروسیه ولی نیومدن تاریخ مشخص کنن منم دارم حرص میخورم میترسم نوبت ارایشگاه و اتلیه خوب گیرم نیااد اه😑😑😑😑

تیکر تولدمه💙💞💥👗👑💍
رو مبل درازیدم دارم به این فکر میکنم چرا پدرشوهرم اینقد بیخیاله!؟اخرای مرداد عروسیه ولی نیومدن تاریخ ...

ایشالله همه کارا درست میشه 😍😍 خوشبخت بشی منم مرداد عروسیمه 🌹🌹

و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟   نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم 
ممنونم گلم😃 بله در جریان تایپکت هات هستم عزیزم خوش بخت بشی خانوم😘

ممنونم گلکم 😍😍

و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟   نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم