من خودم کنار کولر نشستم 😍❤ دارم به اینا فکر میکنم 😁
عقد و عروسی خودم که ماه دیگه ست 😘
خواستگاری فامیلمون که جمعه ست 😁😁
عقد فامیلمون که ماه دیگه ست 😊😜
عقد اونیکی فامیلمون که ۵ شنبه ست 😆
امسال ما خودمونو تو عقد و عروسی خفه میکنیم 😂😂 شما چی؟
و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟ نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم
رو تختم دراز کشیدممبخوامبخوابم ولی از نی نی سایتمنمیتونمدس بکشمخدایااا معتاد شدم رفتتت😥
در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد و در تاریخ ۹۹/۹/۲۸ او خیلی پشیمان خواهد شد و برایمزاااار خواهد زد ولی من انقدر شاد خواهم بود که اورا ذره ای هم نخواهمخواست!
و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟ نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم
ممنونم گلم😃 بله در جریان تایپکت هات هستم عزیزم خوش بخت بشی خانوم😘
ممنونم گلکم 😍😍