2777
2789
عنوان

ازدواج آسان

661 بازدید | 15 پست

سلام سلام

کیا از ازدواج اسان اطلاعات دارن؟؟

چجوریه؟خوبه؟

شماها کدوم تالار رو رفتید؟؟

چقدر خرج شد؟

لباس عروس و ارایشگاه و کارت دعوت رایگانه؟؟

یه صلوات مهمون میکنید تا آرامش به زندگیه یکی از عزیزانم برگرده و زندگیش با همسرش آروم و خوش بشه.مادر بزرگم شفا پیدا کنه و خونمون زود با قیمت خوب فروش بره بتونم کاری که میخوام رو شروع کنم و بهترینسود و منفعت عالی کسب کنم.

براي هركسي يه تعريفي داره و بستگي داره كه به چي بگن اسون و چي براشون اسون باشه...براي من و نامزدم اسون اين بوذ بجاي سرويس طلا نقره و شايد لباس عروس و عكس ولي بدون شام و دعوت مهمون بعدشم ي مسافرت و خونمون و البتع خونه لي كه با زحمت خريديم و جهيزيه در حد رفع نياز 

یک روزی که خوشحال تر بودم می آیم و می نویسم کهاين نیز بگذرد مثل همیشه که همه چیز گذشته است

سلام

به نظرم عروسی گرفتن کاراشتباهیه

یه لباس عروس بپوش وبروآتلیه وباغ 

شبشم دوتاخونواده روواسه شام دعوت کن

درحد50نفر

فرداشم بروماه عسل

من خیلی دوست داشتم اینجوری عروسی کنم

امامامانم نذاشت ومیگفت تک دختری وماآرزوداریم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به نظرم عروسی گرفتن کاراشتباهیه یه لباس عروس بپوش وبروآتلیه وباغ  شبشم دوتاخونواده رووا ...

منم همینجوری میخواستم بکنم اما متاسفانه تا الان ن جشنی داشتم ن کادو و هدیه ن عیدی همش تو دلم مونده واسه همین میخوام یه عروسی بگیرم و همه رو دعوت کنم ک حداقل این تو دلم نمونه.

یه صلوات مهمون میکنید تا آرامش به زندگیه یکی از عزیزانم برگرده و زندگیش با همسرش آروم و خوش بشه.مادر بزرگم شفا پیدا کنه و خونمون زود با قیمت خوب فروش بره بتونم کاری که میخوام رو شروع کنم و بهترینسود و منفعت عالی کسب کنم.

عزیزم ب حرف بقیه گوش نکن ک نرفتن این پکیجی امتحان کنم من واسه عقدم با صد و پنجاه تا مهمون کیک باغ شام سه نمونه گل کاری ماشین عروس دسته گل آتلیه آلبوم عکس فیلم میکس شد شش تومن البته بقیه چیاش با خودمون بود مثلا شد نه تومن ده تومن ولی همه چیش با خودمون بود ب غیر از تکون‌هایی ک گفتم مراسم فوق العاده عالی باغ عالی غذا عالی اصلا فکر نمیکردم اینجوری بشه باغش پارکینگ اختصاصی و محوطه قشنگی داشت 

الانم عروسیم با سیصد تا مهمون و همه چیای ک روشه میشه سیزده میلیون عالیم هست همه چیش

عزیزم ب حرف بقیه گوش نکن ک نرفتن این پکیجی امتحان کنم من واسه عقدم با صد و پنجاه تا مهمون کیک باغ شا ...

ورودی داره؟؟

غذاهاش پرسی چند؟؟

کجا هست؟؟

اره عزیزم ورودی هم داشت فکر کنم دستی هجده تومن الان مال عقدم چهار نمونه غذا دستی بیست و هفت تومن

کجا؟ واسه عروسی مختلط هم هست؟

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
ما ن مختلط نیستیم فقط واسه عروسی شاید آخر شب ی نیم ساعتی مختلط کنه واسه تو فیلم

پس هیچی من عروسیم مختلطه چون مهمونام کمن 

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
عزیزم ب حرف بقیه گوش نکن ک نرفتن این پکیجی امتحان کنم من واسه عقدم با صد و پنجاه تا مهمون کیک باغ شا ...

سلام عزیزم کجا این مبلغ و دادی و کی برای چه سالی بوده میشه راهنمایی کنی ماهم میخاییم عروسی بگیریم پول کم داریم

ما ازدواج شدیدا اسون بودیم

ارایشگاه که مامانم داشت تالارم که اشنا داشتیم 

کلا از خواستگاری تا عقد سه روز طول کشید 4ماهم عقد بودم الان 5ساله عروسی کردیم خداروشکر زندگیمونم خیلی خوبه

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
ما ازدواج شدیدا اسون بودیم ارایشگاه که مامانم داشت تالارم که اشنا داشتیم  کلا از خواستگاری تا ...

چ خوب😃😃😃

همه چی خودی بوده😂