2777
2789
عنوان

رازیانه وعسل

167 بازدید | 9 پست

سلام دوستان من از روز  7پری تا الان که روز 16 پری هستم هر روز یه استکان عرق رازیانه و یه قاشق چایی خوری عسل خوردم دیشب تاحالا خیلی ترشح دارم خیس میشم سفیدو کشدارن هیچ وقت اینجوری نبودم با توجه به اینکه اقدامم باز رازیانه رو ادامه بدم یا کافیه

رازیانه چون قاعده آوره اگه قصد بارداری دارین نباید مصرف کنین

این ترشحاتم فکر میکنم عفونت باشه که به خاطر رازیانه داره از بدنتون خارج میشه و رحم رو پاک میکنه

اعتقادات هرکسی مثل مسواکه😐خواهشا تو حلقه بقیه نکنین😑

تو پریودی که رازیانه نباید خورد

پریودات چندروزس

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رازیانه چون قاعده آوره اگه قصد بارداری دارین نباید مصرف کنین این ترشحاتم فکر میکنم عفونت باشه که به ...

اره ولی خیلی تایپینک ها خوندم دوستان تا قبل تخمک گذاری استفاده کردن بودن من چون دوره 30تا32روزس برای همین امروز شک کردم که ترشحات تخمک گذاری باشه 

سلام؛اگه وسط سیکلتی و ترشحاتت از قبل بیشتر شده و به قول خودت کشدار؛درصورتیکه بو نمیده؛ترشحات تخمک گذاریه و این نشون میده که رازیانه روت موثره و تخمک گذاری خوبی داشتی؛اما چون اقدام هستی رازیانه رو تا زمان تخمک گذاری مصرف کن و بعدقطعش کن چون قاعده آوره و درصورتیکه باردار بشی مضره...

برای بدست آوردن تاریخ تقریبی تخمک گذاری؛از تاریخ بعدی که باید پریود بشی ۱۴ روز کم کن...

فقط یه نکته؛مصرف رازیانه پرولاکتین رو بالا میبره و خود بالابودن پرولاکتین باعث ناباروری میشه؛اگه تو آزمایش قبل بارداری پرولاکتینت نرماله مصرف کن؛اما اگه بالاست مصرفش رو قطع کن..

ان شاءالله که هرچی خیره برات رقم بخور عزیزم❤

خدایا ممنونم ازت که یه فرشته ی بهشتی آذر ماه تو دل من میذاری و دخترکوچولوم مثل مامان و بابابزرگش شهریوری میشه❤❤❤
اره ولی خیلی تایپینک ها خوندم دوستان تا قبل تخمک گذاری استفاده کردن بودن من چون دوره 30تا32روزس برای ...

نمیدونم عزیزم فقط میدونم که قاعده آوره و واسه خانم باردار خوب نیست

فکر میکنم ترشحات لانه گزینی سفید نیستن😐

خونریزی لانه گزینی به صورت ترشحات صورتی یا قهوه ای روشن است. این خون معمولا تیره تر از خون پریودی است زیرا زمان بیشتری طول کشیده است از رحم به واژن برسد

اعتقادات هرکسی مثل مسواکه😐خواهشا تو حلقه بقیه نکنین😑
سلام؛اگه وسط سیکلتی و ترشحاتت از قبل بیشتر شده و به قول خودت کشدار؛درصورتیکه بو نمیده؛ترشحات تخمک گذ ...

اره عزیزم اصلا بو نداره و خیلی زیاده کامل خیس میشم..اهان پس تو بارداری مضرهست پس فعلا دیگه قطع میکنم

پرولاکتینم نرماله  فقط انتی تی پی او بالادارم که بهم 6ماهه قرص لوتیروکسین دادن 

نمیدونم عزیزم فقط میدونم که قاعده آوره و واسه خانم باردار خوب نیست فکر میکنم ترشحات لانه گزینی سفید ...

نه ترشحات لانه گزینی نزدیک پریودن من تازه 16 سیکلمم هرچی باشه بیشتری برا تخمک گذاریه