2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من این رنگی میشه دوباره پس فرداش میزنم معمولا مثبت میشه

آخه کیت 24 تا 36 ساعت قبل از تخمک گذاری مثبت نشون میده راهنماشو بخون عزیزم

میشه واسه مامان شدنم صلوات بفرستین؟ ممنونم 
ببخشید از الان تا یه هفته دیگه اقدام کنم تو تخمک گذاری هست یعنی؟

بله. شما یک شب درمیون اقدامتو داشته باش. ولی درعین حال تستم بزن وقتی مثبت شد سه شب پشت سرهم اقدام داشته باش ب امیدخدانتیجه میگیری

اره ولی خب تو اون روز حساسه نیس.

شما این کیت رو هرروز سر یه تایم مشخص مثلا 11 ظهر ک ادرار غلیظ اول صب نباشه بزن. روزی که خط پایین همرنگ بالایی یا پررنگ تر شد همون شب و فرداشبش اقدام داشته باش .

همون شب کافیه ولی شما فرداشبشم داشته باش خیالت راحت باشه.

درضمن هرشب رابطه داشتن باعث کم شدن و ضعیف شدن اسپرم های همسرت میشه پس زیادیشم خوب نیسک یک هفته هرشب اقدام

بله. شما یک شب درمیون اقدامتو داشته باش. ولی درعین حال تستم بزن وقتی مثبت شد سه شب پشت سرهم اقدام دا ...

مرسی عزیزم ایشالله این ماه هم من هم شما مامان بشیم🙏🙏🙏

این ماه پریم جا به جا شد به خاطر همین استفاده کردم الان ۱۳ امم

احتمالا نزدیکشی فردا هم توهمین ساعت بذار .میخای من عکس کیتمو که باهاش حامله شدم بذارم؟

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر
اره ولی خب تو اون روز حساسه نیس. شما این کیت رو هرروز سر یه تایم مشخص مثلا 11 ظهر ک ادرار غلیظ اول ...

بله هرروز پشت سر هم ک خیلی زیاده. من دکترم بهم گفت موقع مثبت شدن کیت 3 شب پشت سرهم اقدام کن ولی قبلش از شب 7 تا 17 یک شب درمیون