2777
2789

کی چنین مشکلی داره😟

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مادر شوهر من همین جوری بود ولی دیر متوجه شد مجبور شد سینشو تخلیه کنن شیمی درمانی کرد و پرتو درمانی خداروشکر خوب شد

خدایا شکرت برای این فرشته ای که بهم دادی دعای هر لحظه من بارداری تمام خانم های منتظر خدایا این حس شیرین رو قسمت همه خانم های منتظر کن
خواهرم

ایشالله خدا سلامتی بهشون بده

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

مادر من سرطان سینه داره مجبور شد یکی از سینه هاشو برداره ولی الان خوبه خوبه حتی دارو هم نمیخوره

سینه رو برمیدارن یعنی دیگه سینه ندارن؟

باز خدا رو شکر انشالله سایشون رو سرتون کم نشع

دکترا گفتن زود فهمیدین و تضمین درمان دادن .میخام ببینم روندش چه جوریه و چقدر طول میکشه

روحیه بالا تضمینه درمان سرطانه گلم روحیشو بالا ببرین چند سالشه؟ بچه داره؟