2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نفقه به اون معنی نه...

فكر كنم معني شما اجرت المثل و پول بچه شير دادن و...است

و الا نفقه يك معني داره اونم خرج ماهيانه يك زن هست

گفته بودم ك تورا دوست ندارم ديگر. درد آنجا عميق است كه به حاشا برسد...

همسایه مادرشوهرم اینا یه هوو داره. خیلی باحالن. با هم میرن خرید، گردش ، تفریح، برا بچه های همدیگه میرن خواستگاری، بچه ها هم به جفتشون میگن مامان. 

نکته باحال قضیه اینه که خیلی با هم متحد هستن. شوهر با این دعواش بشه اون یکی هم تو خونه راهش نمیده.😆

همیشه شوهره میگه رفتم 2 زن گرفتم که اگر نشد پیش این بمونم برم پیش اونیکی، ولی انقدر بدبخت و بدشانسم که با وجود 2 تا زن و 2 تا خونه بازم موقع دعوا هیچ جایی ندارم😂

استارتر ميخواي زن دوم بشي؟!!!!!!

اگر شدي بعدش منتظر باش كه زن سومي هم بعد تو مياد شك نكن مرد بيشعور و هرزه همينطوره

موفق و پيرو. باشي 

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
همسایه مادرشوهرم اینا یه هوو داره. خیلی باحالن. با هم میرن خرید، گردش ، تفریح، برا بچه های همدیگه می ...

😂😂😂😂😂چه جالب😂😂😂😂

ولي خب از دلشونو مشكلاتشون كه خبر نداريم...

گفته بودم ك تورا دوست ندارم ديگر. درد آنجا عميق است كه به حاشا برسد...

یکی از اشناهام شوهرش شرکت داشته بعد یه گارگر داشته این   دختره  رو باباش زمانی که ۱۱ سالش بود فروخته بود به خان بلوچ .خان بلوچه حرم سرا داشته .یه سال نشده دختره فرار میکنه -بعدشم با برادرهاش این شهر اون شهر میرفته سرکار تا دلتون هم بخواد دوست پسر داشته .بعد که امد شهر ما رفته  شرکت شوهر اشنای ما کار کردن  مخ  یاروهه رو زده  مرده با اینکه همه چیز رو درمور دختر میدونسته عقدش کرده زن بیچاره مردهم وقتی فهمید طلاقش رو گرفت بچه اش هم برد‌.خلاصه زندگیشون بخاطر یه دختر هوس باز خراب شد 

گاهی خداوند فرشته هاش رو میفرسته برا بنده هاش فرشته منم دخترمه
😂😂😂😂😂چه جالب😂😂😂😂 ولي خب از دلشونو مشكلاتشون كه خبر نداريم...

والا این دوتا انقد با هم خوش هستن و همیشه بگو و بخند دارن و به هم دیگه میگن خواهر، که من تا حالا هیچ خواهر خونی رو اینجوری ندیدم. یکیشون که مریض میشه اون یکی شبانه روز ازش پرستاری میکنه. یه بار مریض شده بود یکیشون و تو بیمارستان بستری بود، اونیکی انقدر گریه میکرد براش که نگو. میگفت اگر چیزیش بشه من انگار همه کسم رو از دست میدم

😂😂😂😂😂معلوم بود با حرص نوشتی

والا بخدا  خوب حرصم داره ميخوان برن خراب بشن تو زندگي به بدبخت بعد دنبال توجيه و ترحم بقين

مرد اينطوري  هم كه از خرابي و بيشعوري كم نداره چيزي

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

البته زن دوم شدن رو خیلی اشتباه میدونم. روی ویرونه های زندگی کسی خونه ساختن باعث میشه خونت استحکام نداشته باشه و با یه باد فرو بریزه، بگذریم از اینکه اه زن اول همیشه پشت زن دوم هست و باید هم تو این دنیا و هم توی اخرت جواب دل شکستش رو بده

فكر كنم معني شما اجرت المثل و پول بچه شير دادن و...است و الا نفقه يك معني داره اونم خرج ماهيان ...

بچه ام بیچاره شیر خشکی بود شیرم کم بود

هر زنی مبغلی و بابت نفقه میتونه بگیره که با توجه به محل زندگی اون خانم و شان و..یه سری چیزا متفاوت..

من جز مخارج زندگی که همسرم خودش خرج میکنه من به شخصه پولی ازش دریافت نمیکنم

همین رو هم از پسش بربیاد تو این بازار خراب کلی..