بچه ها من فردا وقت بستری دارم برا سوزن فشار دکتر گفت شب قبلش ی شیشه روغن کرچکو بریز تو شربت البالو بخور اما میگن خیلی باعث اسهال و دلپیچه شدید میشه کسی تجربه ای داره میترسم بخورم داعون بشم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خیلی ببخشیدها ولی دفع یه اتفاق معمولی موقع زایمانه.اگرهم کادرپزسکی غر زدن که بو میدی و فلان...بهشون بگین مگه دست خودمه؟
درضمن درد رایمان یه طرف اگر خوردن روغن کرچک باعث دلپیچه میشه پس کمتربخور چون اون دلپیچه هه هم اضافه میشه رو درد زایمانت.
لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4 شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊
من روعن کرچک بهم نمیسازه بجاش لاکتولوز تو آب حل میکنم میخورم. کلا واسه اینه که روده ها خالی باشه. حالا شما میتونی بجای اینا مثلا تنقیه آب و صابون هم استفاده کنی. زمان دانشجوییم واسه زایمان خدمه زایشگاه همینکارو میکردن برای زائو...