2777
2789
عنوان

خواهرشوهر

914 بازدید | 99 پست

سلام خانوما من سه ماهه عروسی کردم با یکی از خواهرشوهرام تو ی خیابون هستیم اون یکی خواهرشوهرم منطقه دیگ تهرانه ‌ . اون خواهرشوهری ک پیش منه دوماه پیش پاش از دوجا شکست و خلاصه ی ماه پیش رفته میانه خونه مامانش ک اونا خوب بهش برسن . الان بعد ی ماه زنگ زده میگه شوهرم گلایه میکرد ک چرا سحر نمیاد بهم سر بزنه منم گفتم دوبار رفتم گفت چیزی نمیخوام . بعد شبش اون یکی خواهرش زنگید ک نرفتی پیش شوهر خواهرم بهش سر بزنی گفتم نه چند بار رفتم دیگ نرفتم امروز صب ب شوهرم زنگیده ک چرا نرفتید ی سر بهش بزنید و خدا میدونه دیگ چی گفته شب اومدیم خونه مامانم ی شهر دیگس شبو بمونیم صب حرکت کنیم بریم میانه رسیدم اینجا دیدم پی ام داده ک سحر برو ی دستی ب خونه خواهرم بکش نظارت کن منم عوضشو درمیام میدونم حواست ب همه چی هست ولی یادآوری کردم واای منو میگی اعصابم شدید خورد شد ب شوهرم اروم گفتم یعنی چی این کارا مگ‌من کلفتتونم من چرا باید برم واسش غذا درست کنم درحالی ک دختراش رفتن میانه خوشگذرنی و خواهر دامادتون دوکوچه پایین تر من باید برم غذا درست کنم اونم گفت راس میگن دیگ ما اشتباه کردیم ک نرفتیم گفتم میگفتی میرفتیم مگ خانواده منه ک من ب فکرش باشم مگ برادرشوهرمه ک برم غذاشو بپزم من چرا باید برم پیش مرد غریبه . گفت باش ولش کن باهاشون حرف میزنم میگم گفت ت  جوابشو بنویس فقط خونه مامانم نوشتم و اونم دیگ هیچی نگفت . و شب خوش گفت . ولی از شوهرم دلم گرفت ک چرا از من حمایت نکرده میگه اگ خواهرم بیاد باید کمتر بریم دیگ اونوقت میگن واسه خوردن میان فقط . گفتم والا من خواهرتم بودنی نمیرم اون یکی آبجیت زنگ میزنه ک برو خونشون زشته فکر میکنن نمیخوای رفت و آمد کنی 

من نفهميدم چي گفتي

ببقشيد🙏🏻

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حالم از هرچی جاری مادرشوهر وخواهر شوهر بهم میخوره فتنه همه تاپیکتا شدن اه اه 

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋
من نفهميدم چي گفتي ببقشيد🙏🏻

واا عزیزم با دقت بخون میگم خواهرشوهرم زنگ زده ک برو خونه اون یکی خواهرمو تمیز کن هرروز غذای شوهرشو بپز زنش فعلا مسافرته . ی ماهه رفته خونه مامانش مسافرت هنوز نیومده میخوان من برم ب شوهرش برسم 

میگفتی بهترررر کمتر میریم

خوب کاری کردی خوب جوابشو دادی

خیلی پرروعن

❤روزای سختی رو گذروندم ولی امیدم به خداست.مطمئنم بهترینا رو برام رقم میزنه.به لطف و مهربونیش ایمان دارم😊🌷

اولا از الان خودتو انقد قاطیشون نکن که انقد ازت توقع داشته باشن بعدشم به شما ربطی تداره بری اونجا برادرت نیست که یه مرده نامحرمه فردام هودشون واست ده تا حرف درمیارن گلم درثانی شوهرش خودش خانواده داره حتی اگه نداشنته باشه هم بازم بشما ربطی نداره

قدر لحظه هامون  بیشتر بدونیم شاید همین الان که توش هستیم بهترین لحظه ی عمرمون باشه☺
اصلا رفتن شماپیش یک مردغریبه درست نیست.پس فرداهمیناخودشون واست حرف درست میکنن.والا

اره بخدا ولی نمیفهمن ک . لابد ی ریگی تو کفش مرد هست ک زنگ میزنه میگه سحر نمیاد بهم سر بزنه