2777
2789
عنوان

انقدر بدم میاد

75 بازدید | 6 پست

انقدر بدم میاد شوهرم تنها بره خونه مادرش، پریروز رفته و به منم نگفته که رفتم، حالا این رفتن و نرفتنش مهم نیست ها، مهم طرز فکر بقیه اس که پیش خودشون میگن همین که پسرمون میاد بهمون سر میزنه خوبه ،حالا زنش اومد یا نیومد مهم نیست که، بچه ها به چه زبونی و با چه سیاستی بگم که تنها نره

ولکن تورو خدا بزار هر روز بره حوصله داری مگه داره خرجشونو میکشه خودتو خراب نکن بیشتر تشنه میشه 

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋

ولش کن بابا بزار بره چیکارش داری منکه برم خونم به شوهرم میگم خودت تنها برو ببینشون 

یه چیزایی توی چشاته که دلمو میلرزونه  آدمو از تک و تنهایی بدجوری میترسونه  این زندگی زندگی نمیشه نباشی یه زندونه  چی داری که نفساتم آخه یجورایی درمونه  

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️