2777
2789
عنوان

لاغر شدن

389 بازدید | 8 پست

سلام دوستان.من دوماه دیگه انتقال جنین دارم و میخام وزنم رو کمی کم کنم.اضافه وزن دارم قبلا هم دوبار رژیم گرفتم و برگشتم.ولی چون میدونم باردار شم دوباره چاق میشم و هدفم الان برای لاغری بهبود دادن به وضعیتم برای ناباروریم هست نه باربری شدن نمیخام خیلی شدید رژیم بگیرم.چون بدنم ضعیف بشه برا بارداری یطور دیگه بده.من قبلا 68بودم شدم 59الان بخاطر داروهایی که میخورم و امپولام اومدم رو 76میخام کم کنم اما ن خیلی سخت.میشه کمکم کنید.اخه من هله هوله خورم و بخاطر شرایط روحیم بیشتر از حد افتادم رو بیخیالی و هر روز دارم چاقتر میشم.میشه راهنماییم کنید

واسه مامان شدنم ی صلوات میفرستی🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مث تو همینجور راه میرفتم چیزی میخوردم .

به قول دکترا ریزه خواریم زیادبود

هفته گذشته تو همین سایت یکی از خانم ها نرم افزار مانکن رو معرفی کرد و منم نصبش کردم الان که ی هفته میگذره واقعا راضیم 

هیچی تا به حال اینقدر بهم انگیزه ورزش نداده بود

من تازه فهمیدم بهترین راه برا لاغر شدن غیر از ورزش کالری شماری هستش

قبلا دکتر میرفتم ی رژیم میداد و تموم 

منم رعایت نمیکردم از بس محدود میکرد منو 

بهت پیشنهاد میکنم نصبش کن

تمام چاقی ها روانی هست سعی کن هله هوله نخری بزاری تو خونه برعکس تو یخچالت فقط میوه و سبزی و تخم شربتی درست کن شکر و قند و نان و برنج رو قطع کن روزی یه بطری آب بخور هرروز دارچین و زنجبیل و سیر و آویشن بخور تا متابولیسمت بره بالا

منم مث تو همینجور راه میرفتم چیزی میخوردم . به قول دکترا ریزه خواریم زیادبود هفته گذشته تو همین سا ...

اهان ممنون عزیزم.چجوری بگیرم برنامه اشو؟

واسه مامان شدنم ی صلوات میفرستی🌹

بهترین لاغری , لاغری با قرص گیاهی , سریعترین راه لاغری رو از سایت کیم کالا مشاوره لاغری شدم 

داروی گیاهی چربی سوزی قوی , داروی لاغری تضمینی رو ازشون با قیمت خرید مناسب و تخفیف خریدم و لاغر شدم که کاهش اشتهای قوی و چربی سوزی سریع داشت اینم شماره هاشونه 09120750932-09120132883- 02186081142 

یا با رژیم و ورزش باید وزن کم شه یا با خدمات مراکز لاغری من چون خودم اهل رژیم و ورزش نیستم رفتم کلینیک لاغری از بین همشون کلینیک وندا خیلی خوب بود الان هم خیلی راضیم تقریبا زود جواب داد.