2777
2789

یعنی دست من بود این مدل مردا رو جمع میکردم میریختم تو دیگ قیر میشستم نگاشون میکردم که به غلط کردن افتادن

تــ♡ــو تمنــاے ِ مــטּ ُ یــارِ مــטּ ُ جــاטּ ِ منــے

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بيخشين شما چرا مطلبي رو گذاشتي كه ميليونها ايراني براحتي ميتونن ببينن و نظر بدن؟؟ جايي نوشته بود ...

خب برادر من ناراحته تو چرا اذیت میکنی

اونجوری میگه بگو چشم میرم 

احترام ب بانوان گروه از واجباته

فقط اونجایی ک محسن چاووشی میگه همیشه میلنگه یه جای زندگیم الهی من بمیرم برای زندگیم
یعنی دست من بود این مدل مردا رو جمع میکردم میریختم تو دیگ قیر میشستم نگاشون میکردم که به غلط کردن اف ...

زحمت شوهره منم ببر😂

فقط اونجایی ک محسن چاووشی میگه همیشه میلنگه یه جای زندگیم الهی من بمیرم برای زندگیم
من بیچاره کل هیکلم عالیه فقط مشکل سینه دارم.یه مدت ویتامین ایی میخوردم به طور عجیبی سینه هام بزرگ شد ...

یعنی اینقدر بزرگ شده

تــ♡ــو تمنــاے ِ مــטּ ُ یــارِ مــטּ ُ جــاטּ ِ منــے
بچه ها خیلی ممنون از راهنماییاتون خیلی دوستون دارم اگه ناراحتتون کردم معذرت میخوام....خدانگهدارتون

ببین نرو بگو حاضره پول حرج کنه من یه راهی بت بگم😑

آره.ولی نکن پشیمون میشی.الان من دارم چوبش رو میخورم.چیه.بخدا اینقدر دارم غصه میخورم.که نگو

هر شب ميخوردي!؟ چند وقته تغير كرد

و خدایی که در این نزدیکیست  قناد خونگی👩🏻‍🍳
آره.ولی نکن پشیمون میشی.الان من دارم چوبش رو میخورم.چیه.بخدا اینقدر دارم غصه میخورم.که نگو

چه مدت خوردی؟

هر روز خوردی؟

خدایا میشه بغلم کنی.بگی آروم باش تا منو داری غصه چیزی  رو نخور

عزیزم اینکه دکتر گفته به خاطر استرسه و نشده که لاغر شی بهونست... به نظرم بالون معده رو امتحان کن،دختر عمه ی من بعد از زایمانش شده بود ۱۰۵ کیلو،بالون معده گذاشت الان ۸۸ کیلو شده

سپهرم..آسمون آبیه زندگیه من...ممنون که قبول کردی من مادرت باشم❤