بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
زن و شوهر 10 درصد میتونن هم رو تغییر بدن، نه بیشتر، چون اگه این طور باشه و نتونه چاق بشه خدایی نکرده به مشکل میخورن، من مورد زیاد دیدم زن یا شوهر تو فکر تغییر تیپ، اخلاق، چاق و لاغری، و...... خیلی چیز های هم بودن اما بنا به شرائطی نتونسته اون تغییر رو تو خودش انجام بده و طلاق گرفتن، از روز اول باید هم رو ببینن و اگه اون چیزی نیست که ایشون میخواد بنظرم ادامه نده بهتره، 1 درصد احتمال بده چاق نشه، اون موقع هم دوسش داره؟
7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜
خوب یه دوستی داره بهت میگه کمکت میکنه میگی نمیخوام بزار بره اگه بهت بگیم ولش کن به جهنم بزار بره و اصلا هم احتیاج نیست به خاطرش وزن خودتو کم کنی بهت دلخوشی دادیم ؟ دوست عزیرم دوست داری یکی از حرفای خودتو بهت تحویل بدیم تو فقط اومدی حرف خودتو بگی ما هم بگیم تو مقصر نیستی ولی منم تو زندگیم مشکلات زیاد دارم ولی بهت دارم میگم همسرت حق داره بهتره به فکر باشی
من بیچاره کل هیکلم عالیه فقط مشکل سینه دارم.یه مدت ویتامین ایی میخوردم به طور عجیبی سینه هام بزرگ شده.اینقدر غصه میخورم.به شوهرم گفتم پول بده برم عمل نمیده اگه کسی راه حل برا کوچیک کردن میدونه بگه ممنون میشم