2777
2789
ببخشید نخواستم ناراحتت کنم اونم هی میگه پوست استخون بهم مردا کلا به یه چیز گیر میدن

ای کاش منم پوست واستخوان بودم خیلی چاق نیستم ولی دوست دارم یه گرم هم چربی نداشته باشم

آی وی اف کردم منفی شد😭درد،درد،درد تامرگ 🖤این شدنصیب مااززندگی💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ن نشده ولی من چیزی ندارم دلخوشی نداشتم هیچ وقت  دلم داره میترکه بچه ها از ظهر انقدر گریه کردم ...

دلخشوی ادم تو خودش خلاصه میشه نه تو دیگران.خودتو عوض کن به خودت برس خودتو دوست داشته باش دیدتو مثبت کن به خودت.رژیم بگیر ارایش کن کوه برو درس بخون سرکار برو موفق باش اونقت میبینی نامزدت خیلی بی لیاقت بوده که از دستت داده

هر چند....هیچ وق ب من خوشی نیومده هیچ وقت چ زمان مجردی چ الان 

😐😐😐خب ما که اینهمه تو تاپیک قبلی بهت راه حل دادیم فردا پاشو برو خونشون بهش بگو من عزممو جزم کردم میخام لاغر کنم بعدم برو باشگاه اگه حال باشگاه نداری خودت با کالری شماری و ورزش و رقص میتونی وزن کم کنی من ی هفتس رژیم گرفتم با کالری شماری و تردمیل ۲ کیلو کم کردم منم ۹ کیلو اضافه وزن دارم  ولی دارم ورزش میکنم 

من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش...😎😚😏
دیگه تو دنیا چیزی ب جز مرگ نمیخوام هیچی

این چ حرفیه. من کاری ندارم به خواسته اون ک بده یا خوب اما ببین اونی ک از الان براش این چیزا انقد مهمه پسین فردا دو تا شکم آوردی و هیکلت بدتر از این شه میخاد چکار کنه؟ رو موندن یا نموندن باهاش هیچ نظری ندارم خودت میدونی. اما جات باشم حسابی لاغر میکنم و بخودم میرسم و انقد بی محلش میکنم تا بفهمه چقد برخوردش بد بوده... 

عزیزم ببین من کار ندارم به اینکه بخوام از کسی ایراد بگیرم ولی تو این دوره که اینهمه دختر زیبا و بارب ...

من خودم بعد زایمانم افتضاح بود خجالت میکشیدم برم بیرون ب زور لاغر کردم خودم الانم هر روز خودمو وزن میکنم ک زیاد نشم

فقط اونجایی ک محسن چاووشی میگه همیشه میلنگه یه جای زندگیم الهی من بمیرم برای زندگیم
دلخشوی ادم تو خودش خلاصه میشه نه تو دیگران.خودتو عوض کن به خودت برس خودتو دوست داشته باش دیدتو مثبت ...

دلتون خیلی خوشه دوست عزیز امیدوارم همیشه همینجوری بمونین

تیکر کاهش وزنمه...  
باید خود استارتر بهش میگفت 1 درصد احتمال بده به هر دلیلی نتونم لاغر بشم بازم دوستم داری؟ پام میمونی؟ ...

درسته دوست عزیز...👍😘 

سپهرم..آسمون آبیه زندگیه من...ممنون که قبول کردی من مادرت باشم❤
نمیخوامش اصن دیه بدار بره دنبال زندگیش من کسیو خوشبخت نمیکنم

این حرفو نزن

اون رفته بذار بره

اونیکه بخاطر وزن آدمو ترک کنه همین بهتر که بره گم شه

ولی تو بااراده باش و خودتو دست کم نگیر برو یه باشگاه خوب و برنامه رژیمی و برنامه تمرینی بگیر برا لاغر مطمعن باش جوواب میگیری

بعد که هیکلت اومد رو فرم برو چشاشو از کاسه دربیار

تــ♡ــو تمنــاے ِ مــטּ ُ یــارِ مــטּ ُ جــاטּ ِ منــے
نمیخوامش اصن دیه بدار بره دنبال زندگیش من کسیو خوشبخت نمیکنم

دیونه لاغرشی میدونی چقد خوشگلتر میشی اصلن تو۱۰۰کیلو باشی بشی ۹۰میبینی چقد رو قیافت تاثیر داره

فقط اونجایی ک محسن چاووشی میگه همیشه میلنگه یه جای زندگیم الهی من بمیرم برای زندگیم
دلتون خیلی خوشه دوست عزیز امیدوارم همیشه همینجوری بمونین

😐😐باشه عزیزم بشین غصه بخورو به حال خودت تاسف بخور ببین چه دری به روت باز میشه.از دل کسی هم اگه خبر نداری قضاوت نکن.موفق باشی.