2777
2789

منم دلم گرفته خواهرم ازم متنفره و دائم بهم گیر میده میرم خونه مامانم حسودی میکنه اگه جایی برم با مامانم 

شوهرم ۴ ماهه رفته ماموریت مجبورم بشینم تو خونه با یه دختره ۱ ساله که حسادت خواهرم تحریک نشه در حدی اوضاع خرابه که فردا تولد دخترمه به بابام میگم بیا چندتا عکس بگیرم میگه نه من نمیام خونتون آخه چند روز پیش تولد دختر خواهرم بود گفت میخوام چند روز بعد از روز اصلیش تولد بگیرم که نگرفت و با مامانم سر من بحثش شد و کلا نگرفت و بابامم میگه چون تولد اون نرفتیم بیایم خونه تو اون ناراحت میشه دلم داره از غصه میترکه مامان و بابامم این وسط گیر کردن بچم اولین تولدشه نه باباش هست نه یه دونه خالش و نه مادر بزرگ و پدر بزرگش

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چی شده مگ

نمیدونم تاثیرات بارداریه یا نه ولی بعضی وقتا واقعا دلم از زندگی و اطرافیان و همه چی میگیره انگار خسته میشی انگار از یکنواختی بی زار میشی هر روز بلند میشی تکرار روز قبل غذا بپز کار کن روحیم واقعا به هم میریزه بعضی وقتا یا سر چیزای الکی به شوهرم بحث میکنم یه کاری میگم انجام نده انجام میده منم عصبی میشم زود رنج شدم دل نازک خیلی بدم از خودم اومده

با عمه عموش جشن بگیر این دیگه  حسادت نیست بیماریه

خودت بشین با دخترت تو خونه جشن بگیر یه کیک براش بخر باهم برقصین منت کسیم نکش زمونه خرابی شده دیگه خواهر به خواهر رحم نمیکنه هر چی دور باشی ارامشت بیشتره

نداره یه عمو داره که اینجا نیست

خودت بشین با دخترت تو خونه جشن بگیر یه کیک براش بخر باهم برقصین منت کسیم نکش زمونه خرابی شده دیگه خواهر به خواهر رحم نمیکنه هر چی دور باشی ارامشت بیشتره

2790
2778
2791
2779
2792