2777
2789
عنوان

200 بازدید | 9 پست

خواستم بگم نی نی یار ۳ خیلی عشقه

و اینکه سوشیانس عزیز خیلی دوستت دارم

من به عشق شما عضو اینجا شدم❤️❤️❤️❤️❤️

گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !
برا من پیغامی نداری؟

فقط میتونم بگم بوس بوس

گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای چقدر شما انرژی مثبتید  ای جانم  از کدوم حرفها خوشتون اومده گلم؟

فدای محبتت عزیزم

هرچی انرژی مثبته تو وجود خودت جمع شده

اون تاپیک فسقلمسقل در مورد سیاستهای زنانه، خانوم بودن واقعی رو تو وجودت حس کردم و کلی ازت یاد گرفتم عزیزم. ندیده خیلی دوستت دارم

فدات بشم دل به دل راه داره خانم

مهربون دوست داشتنی بوس به روی ماهت

فداتم قربون محبتت برام دعاکن

چشم

شما هم همینطور خانومی 😘