شمدون مدیر استارتر عضویت: 1396/07/19 تعداد پست: 1079 عنوان درمان جوش 216 بازدید | 12 پست راه درمان با الوورارابگید یا راه حل های دیگه که خودتون نتیجه دیدید عضو گروه نارنجی وزن اولیه ۷۳ ،،،،،وزن این هفته ۱۰/۱۲ ۷۱/۱۰۰ کاهش وزن هفتگی ۱کیلو و۹۰۰وزن ۱۰/۱۹ ۷۱/۱۰۰کاهش هفتگی صفر ---وزن۱۰/۲۶ ۷۰/۳۰۰کاهش هفتگی ۸۰۰ گرم >>>>>>>وزن هدف ۶۰ 1397/04/18 | 23:10 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سوگلی۶۹۶۵ عضویت: 1396/10/04 تعداد پست: 414 من هر ۱۲ ساعت ۲تا تتراساکلین میخورم واسه این ک جوش نزنم و یه سری محلول و پماد ک واسه جایه جوشامه البته دکتر بهم داده. با یه سری پودر بعد از غذا بخورم
باران78 عضویت: 1397/03/18 تعداد پست: 807 منکع با الوئه ورا صورتم جوش زد ولی با گل بابونه بخور دادم یه شب درمیون و بایخ صورتمو ماساژ میدادم خیلی تاثیر داشت میشه یه صلوات بفرستی مشکل بابام با دعای شما حل شه 😔مرسی
گلبهار٩٨ عضویت: 1397/03/03 تعداد پست: 751 من انقد جوش جوشي بودم همه راهيم رفتم. همه جور قرص و محلول. تا اينكه ٢٥سالم شد جوش زدنم قطع شد راحت شدم. ولي محلول كلينداماسين خوبه. مرتب بزن صبح و عصر. بعد يه مدت خوب ميشه. با صابون ضدجوش كاپوس بشور
سوگلی۶۹۶۵ عضویت: 1396/10/04 تعداد پست: 414 من انقد جوش جوشي بودم همه راهيم رفتم. همه جور قرص و محلول. تا اينكه ٢٥سالم شد جوش زدنم قطع شد راحت ش ... خوش به حالت من ک هر کاری میکنم باز جوش میزنم جاشم میمونه همه کاریم کردم
گلبهار٩٨ عضویت: 1397/03/03 تعداد پست: 751 خوش به حالت من ک هر کاری میکنم باز جوش میزنم جاشم میمونه همه کاریم کردم چند سالته؟
rosha1080 عضویت: 1397/03/07 تعداد پست: 109 خوش به حالت من ک هر کاری میکنم باز جوش میزنم جاشم میمونه همه کاریم کردم قرص راكوتان هم خوبه.ولي دكتر بايد مشخص كنه ..منم ب شدت جوش ميزدم.اين قرصه فقط فايده داشت.واسه جاي جوش هم فقط و فقط سابسيژن و ميكرونيدلينگ .. پماد و اينا هم واسه صورتاييه كه جاي جوش نمونه رو صورت
مامان_ایلیام عضویت: 1396/07/10 تعداد پست: 4920 قرص راكوتان هم خوبه.ولي دكتر بايد مشخص كنه .. منم ب شدت جوش ميزدم.اين قرصه فقط فايده داشت.واسه جاي ... منم نزدیک دوماهه راکوتان میخورم اوایلش جوشام بهتر شد ولی جدیدا جوشای خیلی بزرگ رو صورتمو وباسنم میزنم قده نخود کوچیکتر یکم .دلیلش چی میتونه باشه
rosha1080 عضویت: 1397/03/07 تعداد پست: 109 منم نزدیک دوماهه راکوتان میخورم اوایلش جوشام بهتر شد ولی جدیدا جوشای خیلی بزرگ رو صورتمو وباسنم میزن ... خب پروسه درماني داره.اينجور نيس يهو ولش كنيمن يه ماه اول هرروز سر ساعت ميخوردم.ماه دوم يه روز در ميون و ماه هاي بعد كمتر شد ..و اينكه جوش زدن رو مختص ب قرص نكن.يه ازمايش هم بده.كيد چرب و مشكلات داخلي يا كيست هم دلايل جوش زدن هست
سوگلی۶۹۶۵ عضویت: 1396/10/04 تعداد پست: 414 قرص راكوتان هم خوبه.ولي دكتر بايد مشخص كنه .. منم ب شدت جوش ميزدم.اين قرصه فقط فايده داشت.واسه جاي ... اکوتان ک واسه کبد وبچه دار شدن خیلی ضرر داره.من تیکسل و سابسیژنم کردم فقط یه هزینه الکی بود هیچ تاثییری نداشت
samiiinn عضویت: 1403/12/19 تعداد پست: 270 من فقط جوشام با فیشال و اسید تراپی اوکی شد تو مرکز ریحاناصفهان هشت بهشت غربی هم خودم هم دخترم عالی شدیم09908261691 شماره مطبش اینهپیجش اینعکس صورتم تو پیجشه@skincare_reihane