2777
2789
عنوان

درمان جوش

216 بازدید | 12 پست

راه درمان با الوورارابگید یا راه حل های دیگه که خودتون نتیجه دیدید

عضو گروه نارنجی وزن اولیه ۷۳ ،،،،،وزن این هفته ۱۰/۱۲   ۷۱/۱۰۰ کاهش وزن هفتگی ۱کیلو و۹۰۰وزن ۱۰/۱۹ ۷۱/۱۰۰کاهش هفتگی صفر ---وزن۱۰/۲۶ ۷۰/۳۰۰کاهش هفتگی ۸۰۰ گرم >>>>>>>وزن هدف ۶۰ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من انقد جوش جوشي بودم همه راهيم رفتم. همه جور قرص و محلول. تا اينكه ٢٥سالم شد جوش زدنم قطع شد راحت شدم. 

ولي محلول كلينداماسين خوبه.  مرتب بزن صبح و عصر. بعد يه مدت خوب ميشه. با صابون ضدجوش كاپوس بشور

خوش به حالت من ک هر کاری میکنم باز جوش میزنم جاشم میمونه همه کاریم کردم

قرص راكوتان هم خوبه.ولي دكتر بايد مشخص كنه ..

منم ب شدت جوش ميزدم.اين قرصه فقط فايده داشت.واسه جاي جوش هم فقط و فقط سابسيژن و ميكرونيدلينگ .. پماد و اينا هم واسه صورتاييه كه جاي جوش نمونه رو صورت

قرص راكوتان هم خوبه.ولي دكتر بايد مشخص كنه .. منم ب شدت جوش ميزدم.اين قرصه فقط فايده داشت.واسه جاي ...

منم نزدیک دوماهه راکوتان میخورم اوایلش جوشام بهتر شد ولی جدیدا جوشای خیلی بزرگ رو صورتمو وباسنم میزنم قده نخود کوچیکتر یکم .دلیلش چی میتونه باشه

منم نزدیک دوماهه راکوتان میخورم اوایلش جوشام بهتر شد ولی جدیدا جوشای خیلی بزرگ رو صورتمو وباسنم میزن ...

خب پروسه درماني داره.اينجور نيس يهو ولش كني

من يه ماه اول هرروز سر ساعت ميخوردم.ماه دوم يه روز در ميون و ماه هاي بعد كمتر شد ..

و اينكه جوش زدن رو مختص ب قرص نكن.يه ازمايش هم بده.كيد چرب و مشكلات داخلي يا كيست هم دلايل جوش زدن هست

قرص راكوتان هم خوبه.ولي دكتر بايد مشخص كنه .. منم ب شدت جوش ميزدم.اين قرصه فقط فايده داشت.واسه جاي ...

اکوتان ک واسه کبد  وبچه دار شدن خیلی ضرر داره.من تیکسل و سابسیژنم کردم فقط یه هزینه الکی بود هیچ تاثییری نداشت