2777
2789
عنوان

احساس بیچارگی

145 بازدید | 11 پست

احساس بدی به شوهرم دارم احساس میکنم چش چرونه یا به زنا نگاه میکنه احساس میکنن البته  قسم خورده  که نگاه نمیکنه خیلی شکاک شدم دوستان خیلی حساس حالم از خودم بهم میخوره تنها بیرون میره   میگم تالان به همه نگاه میکنه ایا درستهکه   مردا زنای بیرونو با زن خودشون مقایسه میکنن یا توزهنشون میمونه کسی از دل من خبر نداره چقد زجر و ناراحتی میکشم فقط خدا میدونه فقط خدا به این اذان شکنجه میشم قسم قرانم خورده که دیگخ نگاه نکنه  خیلی ناراحتم خیلی به خدا من خیلی بیچارم اعتماد ندارم به شوهرن حس بد دارم فک میکنم به زنا نگاه میکنه چیکار کنم😔😔😔😔😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چشمشو که نمیتونه بدوزه، ما که زنیم تو خیابون یه زن خوشگل ببینیم نگاه میکنیم...

نگاه کردن بی منظور بد نیست، بعضی مردا نگاههای کثیف میکنن که اون بده

شخصی جهنم را اینگونه برایم توصیف کرد: در آخرین روز زندگی ات روی زمین، آن شخصی که از خودت ساخته ای، شخصی که  میتوانستی باشی را ملاقات خواهد کرد...
 پس ابجی من چیکار کنم 

نمیدونم بخدا گاهی اوغاتم باهاش حرف زدم اصن قبول نمیکنه میگه فکر من درگیر هزار مسئله اس به چیزای دیکه فکمیکنم همینجوری هر کی جلوم باشه نیگا میکنم هیچیم نمیفهممم چی دیدم ینی حواسم بهشون نیس ولی من باور نمیکنم

میخایم با قانون جذب باردار شدم هورررررررا....دختر قشنگ و سفیدو سالمم تو راهه... 
ابجی زنی که میبیننو با ما مقایسه میکنن و تو زهنشون میمونه عایا

نه بابا چه خبره، مردا کلا سطحی نگرن، یعنی مثلا رنگ لباس یا رنگ موی یه زن جذبشون میکنه نگاه میکنن تموم میشه میره، دیگه نمیان تک تک مقایسه کنن، بعدشم تو اعتماد به نفستو بالا ببری دیگه به این چیزا فکر نمیکنی

شخصی جهنم را اینگونه برایم توصیف کرد: در آخرین روز زندگی ات روی زمین، آن شخصی که از خودت ساخته ای، شخصی که  میتوانستی باشی را ملاقات خواهد کرد...

تربیت خانوادگیم خیلی مهمه

خونواده ی همسرم هی جلوی قایون از اینو اون تعریف میکنن خب مردم تصور میکنه یا کنجکاو میشه اون طرفو ببینه یا کلا هر خانومیو براشون انگار خیلی عادیه

میخایم با قانون جذب باردار شدم هورررررررا....دختر قشنگ و سفیدو سالمم تو راهه... 

عزیزم اینکه اجازه میدی این افکار منفی بیاد سراغت خیلی بده کم کم بیمار میشی اعتماد به نفس تو بالا ببر که چیزی از اون زنا کم نداشته باشی چرا فکر می‌کنی بقیه زنا مهم هستن؟؟که بخواد بهشون نگاه کنه

ممنون ابجی

الکی فکرتو مشغول این چیزا نکن عزیزم❤️

عزیزم اینکه اجازه میدی این افکار منفی بیاد سراغت خیلی بده کم کم بیمار میشی اعتماد به نفس تو بالا ببر ...

میدونی ابجی جونم‌چقد زجر میکشم فقط خدا میدونه به قران همه تیکه بچشونه از من میخورن خودمم بنا به گفته دیگران خوبم ولی خیلی حساسم احساس میکنم اونارو ببینه من از چشش میفتم یا  با من مقایسه میکنه