2777
2789
عنوان

بارداری عجیب

386 بازدید | 15 پست

دوستان وایعا میشه دوروز بعد پاک شدن تخمک باشه و باردارشد؟یکی از دوستان فقط با یکبار اقدام روز9 پری باردار شدن براشون سواله چجوری اخه

البته ماه قبل امپولو قرص برای تحریک تخمک گذاری استفاده کردن ولی پریود شدن و حالا که بیخیال شدن با یبار اقدام... ممکنه اثر داروها باشه از ماه قبل 5تا اچ ام جی 5تا رونال اف و داروهای تحریک تخمدان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله میشه عزیز بستگی به سیکلشون داره منم بلافاصله بعد تموم شدن پریودم اقدام کردم و باردار شدم چون سیکلم۲۱-۲۲روزه بود

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

عزیزم اسپرم تا 3روز زنده میمونه یعنی تا روز 12ایشون.و روز 12 هم اصلا تخمکگذاری بعید نیست.احتمالش هست.مخصوصا اگر که پریودش چند روز جلو افتاده باشه.اثر دارو هم یکمیییی میمونه

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
بله میشه عزیز بستگی به سیکلشون داره منم بلافاصله بعد تموم شدن پریودم اقدام کردم و باردار شدم چون سیک ...

اخه تنبلی داره اصلا سیکلاش مشخص نیس کوتاه ترینش 25 روزه بوده...ممکنه داروها اثرش تا ماه بعد بمونه؟

عزیزم اسپرم تا 3روز زنده میمونه یعنی تا روز 12ایشون.و روز 12 هم اصلا تخمکگذاری بعید نیست.احتمالش هست ...

اهان منم فك ميكنم همينجورى بوده

من و خدا هر صبح يك چيز را فراموش ميكنيم🍀او خطاى من را و من لطف او را...
یعنس روز 9 پری هم ممکنه تخمک گذاری؟؟؟

روز 9 که نه حالا همون روز ولی سه روز اسپرم میمونه.مثلا روز یازده یا دوازده گرفته.اگر سیکلش 26 یا27روزه باشه میشه پس

اخه تنبلی داره اصلا سیکلاش مشخص نیس کوتاه ترینش 25 روزه بوده...ممکنه داروها اثرش تا ماه بعد بمونه؟

عزیز در مورد دارو ها اطلاعی ندارم ولی به قول دوستمون اسپرم تا چند روز هم زنده میمونه. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

دقیقا چون پریودش نامنظمه.تخمکگذاریشم نا منظم شده