2777
2789

کباب تابه ای باپلو😊😋

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

لوبیاپلو استانبولی یا همون دمی فک کنم

شویدپلو باماهی  خورش بامیه  زرشک پلو

کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ                                                            لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️                                        ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستم‌پذیران چه؟ ستم‌پذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عدس پلو با گوشت چرخکرده و کشمش

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 

کباب تابه ای یا مرغ با پلو 

خدایا هزاران بار تورا سپاس بخاطر حس زیبای مادری که نصیبم کردی....خدایا پناهش باش،جهان تاریکی محض است؛میترسم ،کنارش باش 🙏                                                  ❤لاحول ولاقوة الا بالله العلي العظيم❤

من مرغو نمک زدم با زردچونبه و دارچین و فلفل.گذاشتم تو قابلمه زرشم پیازو سیب زمینو گوجه چیدم.یکم روعن کونجد ریختم روش بدون اب گذاشتم رو شعله کم بپزه😋ما با نون میخوریم 

رشته سوپ رو بذار رو شعله بدون اب بدون روغن هم بزن تا رنگش قهوه ای روشن شه

اب بریز یذار بپزه 

جدا براش یا مرغ سرخ کن یا گوشت چرخ کرده هرچی

رشته که پخت بهش اویه بزن و دارچین فرااااوان و زیره رازیانه

با گوشت یا مرغ هرچی هست قاطی کن بریز رو برنج دم بیاره

من دارم برای اولین بار کوبیده درست میکنم از این سیخ پهنا هم ندارم شَم مهندسیم گل کرده میخوام دو تا سیخ کنار هم بذارم گوشتو بچسبونم به جفتشون

امیدوارم شدت تلفات انقدری نباشه که این آخرین تلاش من برای درست کردن کوبیده بشه 😬 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است