کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️ ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستمپذیران چه؟ ستمپذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.
دخمل کوچولویه مامانی مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست
من مرغو نمک زدم با زردچونبه و دارچین و فلفل.گذاشتم تو قابلمه زرشم پیازو سیب زمینو گوجه چیدم.یکم روعن کونجد ریختم روش بدون اب گذاشتم رو شعله کم بپزه😋ما با نون میخوریم
من دارم برای اولین بار کوبیده درست میکنم از این سیخ پهنا هم ندارم شَم مهندسیم گل کرده میخوام دو تا سیخ کنار هم بذارم گوشتو بچسبونم به جفتشون
امیدوارم شدت تلفات انقدری نباشه که این آخرین تلاش من برای درست کردن کوبیده بشه 😬
هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است