2821
2789
عنوان

یه سوال

95 بازدید | 17 پست

ببخشین برای بارداری آیا نزدیکی ضرر داره مثلا تو اقدام اگه نزدیکی بیشتر باشه ضرر داره ببخشین شرمنده

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خانمی یعنی چی که ضرر داره ؟ برای بارداریدهرچه بیشتر نزدیکی کنین زودتر باردار میشی

مرسی عزیرم

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
من یه جا توی یه کتاب خوندم زیاد نباید تکرارشه یه ضررهایی واسه جنین ممکنه پیش بیاد.حالا باز خودت ازمن ...

آره منم شنیدم اینا

من یه جا توی یه کتاب خوندم زیاد نباید تکرارشه یه ضررهایی واسه جنین ممکنه پیش بیاد.حالا باز خودت ازمن ...

بعد از بارداری باید خیلی احتیاط کنن چون من خودم نه ماه بارداریم دکتر بهم گفت اصلا نباید نزدیکی داشته باشی ولی قبل بارداری هرچی نزدیکی بیشتر باشه احتمال بارداری خیلی زیاده

آینده ای خواهم ساخت که گذشته ام در مقابلش زانو بزند....
سعی کن بعد از اتمام پریودت تا 16پریودت هر روز نزدیکی داشته باشین اونوقت احتمال بارداریت خیلی زیاده

مرسی گلم من لتروزول و متفورمین دکتر بهم داده وای نزدیکی هم برنامه داده از چهاردهم تا هجدهم واس همون میگم نکنه اگه زیاد باشه باردار نشم و خودم اصلا مشکلی ندارم

منم مشکل باروری داشتم تخمدانهام فولیکول ازاد نمی کرد برا همین دکتر بهم متفورمین و سه تا امپول دور ناف تجویز کرده بود که سه روز پشت سرهم تزریق میکردم بهمم گفته بود از نهم پریود تا 16 هر روز پریود داشته باشم حتی بهم گفت کم بودن غلظت منی هم مهم نیست فقط باید نزدیکی مداوم داشته باشی منم برا همین میگم انشالله که موفق میشی نگران نباش استرس خودش هم توی بارداری اثر داره مثل سمه فکرت رو ازاد نگه دار انشالله که مشکلی پیش نمیاد

آینده ای خواهم ساخت که گذشته ام در مقابلش زانو بزند....
منم مشکل باروری داشتم تخمدانهام فولیکول ازاد نمی کرد برا همین دکتر بهم متفورمین و سه تا امپول دور نا ...

مرسی عزیزم شما ماه چند باردارشدی

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز