2821
2789
عنوان

غربالگری دوم

197 بازدید | 32 پست

سلام ببخشید 

سونو هجده هفته رو ینی باید وقتی شد هفده هفته و چند روز رفت یا هجده هفته و چند روز ؟!!!من الن چهارده هفته و یک روزمه

جنسیت تو همون غربالگری دوم فهمیدین یا شونزده هفته رفتین ؟

جنسیت تو غربالگری اول اگه جای خوب بری مثل نسل امید بهت میگن سونو انومالی هم باید بزار تو هجده هفته تازه اگه هفته هجدهت تموم بشه عالیه همه چیو نشون میده من ۱۹ هفته و ۱  روز رفتم

میشه لطف کنید واسه مامان و بابام و برادرم یه صلوات بفرستید مشکلشون حل شه. خدا هم مشکلاتونو حل کنه انشالله

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فکر کنم از ۱۸ هفته و ۱ روزه.چقدر تیکرامون نزدیکه آخرین پریودت کی بود؟

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر
😘خوشبختم  شما جنسیتو میدونی؟

نه بمن نگفتن منم نپرسیدم.برام فرقی نمیکنه هردوجنسو دوس دارم فقط میخام بدونم براش لباس بخرم

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر
نه نگفت بهم سونو اول گفت زوده دوازده هفته بودم

من ۱۱ هفته رفتم نسل امید بهم گفت.اونا از روی شمارش استخوان و اندازه و یه همچین چیزایی تشخیص میدن که ۱۰۰ درصده.اگه تهرانی برو اونجا

میشه لطف کنید واسه مامان و بابام و برادرم یه صلوات بفرستید مشکلشون حل شه. خدا هم مشکلاتونو حل کنه انشالله

منم منتظرم جواب اولی بیاد برم دومی و دکتر بنویسه برام، منم آخرین پری 13 فروردین

جنسیتش رو هم میدونم ان تی گفت فداش بشم

دختر خوشگلم ملودیه مامان اینجا همه منتظرن قدم سر چشم ما بزاری و بیای بغلمون 😍 عاشقتیم مامان جون 😍