2821
2789
عنوان

کیا مثل منن

111 بازدید | 7 پست

من خیلی برام سخته ابراز احساسات کنم . مثلا گاهی اوقات نگاه نامزدم که میکنم تو‌دلم میگم بهش قربونت برم یا دوست دارم و .. ولی مستقیم نمیتونم بگم . باهاش خنده شوخی میکنم ولی رمانتیک نمیشم ک تو روش حرفای عاشقونه بزنم . 

و میدونم اینجوری که هستم خیلی بده . اخه خودش چند بار بهم گفتهمحبت کلامیتو‌میخوام و اینجوری فکر میکنم دوستم‌نداری  در صورتی که دوستش دارم . شاید عاشق نباشم ولی دوست داشتن هست .

میخوام بدونم باید چیکار کرد که محبت بیانیم فعال بشه

و اینکه بعدا این دوست داشتنم تبدیل به عشق میشه یا نه؟

برام عاشق بودن مهمه 

برعکس منی تو .تمرین خواهر تمرین

با تمرین اوکی میشم؟ اخه خجالت میکشم . تو یه خانواده ای بزرگ شدم که محبت ندیدم از نزدیک . بابام هیچوقت محبت کلامی نه به ما نه به مامانم کرد . منم اصلا زبونم نمیچرخه . هر کی میبینم میگه بی احساسی ولی با کارام نشون میدم دوست داشتنمو اما کلامی فارقم . مثلا دیروز تو پیام به نامزدم گفتم کجایی عشقم 

جواب داده اصلا بهت نمیاد از بس نگفتی  و ابراز نکردی😅 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

با تمرین اوکی میشم؟ اخه خجالت میکشم . تو یه خانواده ای بزرگ شدم که محبت ندیدم از نزدیک . بابام هیچوق ...

اخی نازی تنهایی جلو‌اینه وایسا با خودت تمرین کن منم شوهرم دقبقا عین تویه تویه خونواده لی محبت زرگ شده من کنارش خیلی همیشه حس کمبود دارم.خیلی 

اخی نازی تنهایی جلو‌اینه وایسا با خودت تمرین کن منم شوهرم دقبقا عین تویه تویه خونواده لی محبت زرگ شد ...

دقیقا نمیخوام این کمبودو حس کنه . اون خیلی با محبت تر از منه 

کسی نیست . یعنی همه با محبتن و قربون صدقه از زبونشون میچیکه 😑

منم مثل شمام

فعلا نتونستم از پسش بربیام، انقدر که واسم سخته حد نداره

من یه اخلاقی دارم، یا یه کاری رو شروع نمیکنم یا اگه شروع کنم تموم نمیکنم!!😶😊
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز