2777
2789
عنوان

شیر شب نوزاد

263 بازدید | 25 پست

کسی تا حالا تونسته شیر شب بچه رو از شش ماه ب بعد قطع کنه؟ دخترم هر دو سه ساعت پا میشه تا شیر نخوره هم اروم نمیشه. دکترش میگه نیاز ب شیر شب نداره از رو عادت پا میشه. حسرت خواب پنج شش ساعته ب دلم مونده. 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

شبا بعضی وقتها تشنش 

یادش بده با لیوان آب بخوره بعد معمولا شب ها که بیدار شه آبش بدی می خوره بعد راحت می خوابه

در قضاوت همه حق را به تو دادند ولی، نکته اینجاست که من راز نگه دار ترم

خب بخوره

من ک کلن حسرت خاب شب ب دلم مونده

برای خودت یک دایره اعتماد درست کن.آنهایی که مهم هستند را بگذار درون دایره، کم اهمیت ترها را روی خط و باقی را بیرون از این دایره فرضی تصور کن. هر وقت کسی حرفی به تو زد که خاطرت رنجید ببین کجای دایره ات هستند؟؟ چرا بگذاریم آدمهای کم اهمیت زندگیمان ، ما را نارحت کنند حتی برای ثانیه ای!؟ یادمان باشد وقتی دیگران بدانند که نمیتوانند ناراحتتان کنند، دیگر تلاشی هم برای ناراحت کردن شما نمی کنند.این راز آرامش است