2777
2789

خانوما ما یه خونه داریم یعنی پدرشوهرم داده

توشهرستان خودمونه

ولی من و همسرم دوست داریم برا اینده و ... بریم مرکز استانمون ساکن شیم

الان یه مقدارپول داریم البته بخشیش وامه و...

ایا برامون خوبه ک ازبانک مسکن وام بگیریم؟

یا صبرکنیم کم کم پول جمع کنیم برا خونه؟

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من خودم ديروز از بانك بپرسيدم تهران اينجوريه كه نفري ٨٠ ميدن به دونفر ١٦٠ قسط ١٦٠ ميليون هم ميشه ١ ...

سودش چقدره؟

اخرش مجبورنشی خود خونه رو بفروشی بدی ب بانک؟؟

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷
مطمعنید خونه ای که بخوایم بخریم باید علاوه بر وامی که میدن حداقل  100تومن بزاریم روش؟ اخه اگه ...

میگه تا۸۰درصد پول خونه بانک وام میده

عزیزم اشتباه نکن  شما که نمیتونی ۱۲۰ وام بیاری و خونه ۱۵۰ تومنی بخری  باید نهایتش میزان ...

من ديروز از بانك پرسيدم ٨٠ درصد ارزش خونه رو تا سقف ١٦٠ وام ميدن

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب
سودش چقدره؟ اخرش مجبورنشی خود خونه رو بفروشی بدی ب بانک؟؟

خيلي خوبه

٨ درصد

گقتم كه قسط ١٦٠ ميشه ١٧٠٠

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب
مطمعنید خونه ای که بخوایم بخریم باید علاوه بر وامی که میدن حداقل  100تومن بزاریم روش؟ اخه اگه ...

شما يه خونه ٢٠٠ تومني پيداكن ١٦٠ ميده

٨٠ درصد ارزش ملك وامه البته تا سقف ١٦٠ تومن

میگه تا۸۰درصد پول خونه بانک وام میده

خب درصورتي كه پول داشته باشي بزاري بانك مثلا بايد ٨٠ يا ٦٠ بزاري بانك كه بعد بهت ١٢٠ يا ١٦٠ بهت بدن 

بعدشم خونه ١٦٠ پيدا نميشه ما كه تو مشهديم قبل عيد كه قبل گروني ها بود اول در حد ٢٢٠ ميخواستيم بخريم بعد كلي گشتيم  و فهميديم حداقل بايد ٢٨٠ ميداشتيم تا خونه بتونيم بخريم تازه خونه قديمي نياز به بازسازي داره ما خونه و قبل گروني ها. ٢٨٤ خريديم  ٣٠ ميليون هم بازسازي كرديم خيلي زياده براي دو جوون اول زندگي  بايد حتما پول داشته باشيم تا بتونيم خونه بخريم

این دقیقا سوال منم هست که خیلی دودل هستم

یکی پاسخگو باشه😣😣😣😣😣

عزیزم من گذاشتم الان وامم حاضر ۴۰ گذاشتم بعد یکسال ۸۰ وام به غیر از ۴۰ خودم 

یعنی میشه نفری ۱۲۰ گرفت؟؟

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس