2777
2789
درصد وام چقدره؟

نميدونم يادم نيست پارسال پرسيدم 

ولي فكر كنم گفت هركدوم بايد يك و خورده اي قسط بديم:(

علنا كسي كه ميخواد با اين وام خونه بخره 

بايد حداقل تو شهرهاي بزرگ ٢٠٠ داشته باشه كه ٦٠ بزاره بانك ، بانكم زحمت ميكشه و ٦٠ ديگه بهشون ميده يعني كلا كل مبلغي كه  وام  ميدن يا اگر يكيتون بزارين ٣٠ تومنه اگرم دونفره وام بگيرين ٦٠ تومنه خيلي زياد نيست  تازه بعدم بايد ماهي يك خورده اي قسط بديم :(

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بچه ها شک نکنید وامش خیلی عاالیه اگه یتونید قسطشو بدید و بهتون فشار نمیاد حتما بگیرید. الانم سودش کم شده خیلی بهتر شده. اگه بتونید تو بافت فرسوده هم بگیرید دیگه قسطش و سودش حیلی کمتر میشه. فقط  ۱سال پول بذارید. با اوراق نخرید

عزیزم اشتباه نکن  شما که نمیتونی ۱۲۰ وام بیاری و خونه ۱۵۰ تومنی بخری  باید نهایتش میزان ...

نه من شرايطش و نميدونم چقدري بايد خونه بخريم ميگم حداقل  پولي كه ميتونيم داشته باشيم حتي اگر وامم بگيريم بايد ١٥٠ داشته باشيم تا با ١٢٠ تومن يك ٢٧٠ اينا  بشه تا خونه بتونيم بخريم تازه از همون ١٢٠ تومن بايد ٦٠ تومنشو خودمون بزاريم بانك نهايت به ما ٦٠ ميده

نه عزیزم اطلاعات غلط ندید من پرسیدم مطمئنم 

اولا عزيزم بنده نگفتم اطلاعاتم درسته كسيم كه اينجا تاپيك ميزنه يا به عنوان مخاطب ميخونه خودش يك اطلاعاتي اينجا بدست مياره بعد ميره بانك تحقيق 

دوما بنده هم تو پستام گفتم پارسال شخصا رفتم بانك مسكن تازه حسابم داشتم و ازشون پرسيدم

من سپرده گذاشتم پاییز موعدشه ۶۰ گذاشتم بعد از یک سال ۱۲۰ میدن با ۶۰ تومن خودم

یعنی با پول خودت که سپردی بانک۱۸۰ بهت میدن؟

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷

من خودم ديروز از بانك بپرسيدم

تهران اينجوريه كه

نفري ٨٠ ميدن به دونفر ١٦٠ قسط ١٦٠ ميليون هم ميشه ١٧٠٠

حالا براي هر ٨٠ تومن يا بايد ٤٠ تومن يه سال بخوابوني كه با پول خودت ١٢٠ ميشه يا بايد اوراق بخري كه هزينه اوراق ١٢ ميليونه

خونه نبايد از ١٥ سال ساخت بيشتر باشه

تا ٨٠ درصد ارزش ملكو وام ميدن

يعني شما رو يه خونه ٢٠٠ ميليوني ميتوني ١٦٠ وام بگيري

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب
من خودم ديروز از بانك بپرسيدم تهران اينجوريه كه نفري ٨٠ ميدن به دونفر ١٦٠ قسط ١٦٠ ميليون هم ميشه ١ ...

علاوه بر اين ميتونين نفري ١٠ تومن هم وام جعاله بردارين به اسم تعمير خونه

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب
عزيزم اطلاع دارى اقساطش چه جوريه 

نميدونم خانمي من يك سال پيش از بانك پرسيدم بهم گفت يك و خورده اي ميشه دقيقش يادم نيست ولي راحتترين راه اينه كه بري از خود بانك بپرسي مطمعنتره شايد قانونشون عوض شده باشه